31.1.14

Happy Friday!

Perjantaissa on ihan oma fiiliksensä - tällaiselle lepäilijällekin, jolle päivät menee helposti yhdeksi puuroksi ;) Perjantaina sitä on taas kartalla ja saa ainakin osittain kiinni alkavan viikonlopun tunnelmasta. Asiaa tietysti auttaa kimppu vaaleanpunaisia ruusuja ja siisti koti :)


Mitään mullistavaa täällä ei ole parin viimeisen päivän aikana tapahtunut. Päivät ovat kuluneet yllättävänkin nopeasti eikä mitään suurempaa kyllästymistä ole ilmaantunut. Toki ajoittain sitä tylsistyy hetkellisesti, mutta pian keksii taas jotain muuta ajateltavaa :) Yritän pitää hyvää mieltä yllä ja ajatella positiivisesti. Huonomminkin voisi ihan varmasti olla!

Pientä piristystä viikkoon on myös tuonut postiluukkuun kolahtanut paketti uudelta älylaitetarvikkeita tarjoavalta verkkokaupalta nimeltä nunuco.fi. Sain ilokseni valita heidän valikoimistaan pari tuotetta ja päädyin tuohon suloiseen Eiffel -koruun (joka muuten suojaa samalla kuulokeliitintä pölyltä, kätevää!) sekä leopardikuvioituun suojakuoreen :)


Alkavan viikonlopun kunniaksi mulla onkin nyt kiva ylläri teille lukijoille! Saatte nyt 15 prosentin alennuksen kaikista nunuco.fi -verkkokaupan tuotteista 7.2.2014 asti koodilla SWEETANDLOVELY15.

Iloista perjantaita! :)

7 kommenttia:

 1. Kukat piristää aina <3 Pakko kysyä tuosta valkoisesta tarjottimesta, mistä olet sen ostanut? :) Olen koittanut löytää ihan perusvalkoista puista tarjotinta... eikä missään ole tullut vastaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjotin on muistaakseni ostettu Sinooperista :) Hankinnasta on jo pari vuotta, joten en osaa sanoa vieläkö valikoimissa olisi vastaavaa...

   Poista
 2. Hei mitä sulle kuuluu?

  VastaaPoista
 3. Mihin olet kadonnut?

  VastaaPoista
 4. Nyt alkaa huolestuttaan, kaikki ok?

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti olet kunnossa! <3 Rauhallista odotuksen jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille ihanille huolepidostanne ♥ Vastaus löytyy seuraavasta postauksesta :))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design