15.12.13

Mama outfit

Sunnuntai -iltaa muruset! Viikonloppu alkaa olla onnistuneesti takanapäin, ja on aika valmistautua taas uuden viikon koitoksiin :) Selässäni ei ole mitään suurempia ihmeparantumisia tapahtunut, mutta aijon yrittää huomenna työntekoa parhaani mukaan. Toivotaan, että paikat kestää!


Näissä eilen napsituissa kuvissa ylläni on H&M Mama -malliston vaatteita. Olen pikkuhiljaa siirtymässä näihin yläosienkin suhteen - housuosastolla en ole enää moneen viikkoon mahtunut omiin pöksyihini :) Mitään suurta äitiysvaatevalikoimaa mulla ei ole kaappeihin tarkoitus kerryttää. Nämä nyt löytyvät kolmet alaosat riittänevät, ja yläosia ostan kaiketi tarpeen mukaan. Huuto.netistä tekee kyllä edukkaita löytöjä, josta itse asiassa tämäkin kyseinen pusero on hiljattain hankittu!

Pusero ja housut H&M Mama | Kaulakoru Lindex | Kello Gant | Rannekorut H&M

Tuleva viikko on parissakin mielessä varsin merkittävä. Saavutan raskauden puolivälin ja edessä on rakenneultra. Jännittää ihan kamalasti! Pikkukaverin elinvoimaisuuden suhteen en ole huolissani - potkuja satelee sen verran tiheässä tahdissa ja sellaisella voimalla ;) Mutta varmasti kaikkien tässä tilanteessa olleiden tulevien äitien lailla sitä pelkää ja huolehtii, onko kirpun kehitys edistynyt toivotunlaisesti ja onko kaikki muutenkin kunnossa. Lisäjännityksensä tuo tietysti se seikka, saadaanko sukupuoli tällä kertaa selville :) Viimeksi kun hän päätti pitää tulevat vanhemmat visusti tietämättöminä ;)

Jännittävää ja reipasta viikkoa myös sinne teille! :)

26 kommenttia:

  1. Kaunis odotuksen hehku sinulla! Onnea vielä kovasti teille molemmille!! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihania ja jännittäviä aikoja teillä siellä meneillään! Muistan niin toukokuisen rakenneultrareissun <3 Silloin kuultiin että poika on tulossa ja näinhän siinä sitten kävi, tuolla hän unta tuhisee :) Komppaan aiempaa kommenttia: hehkut! Itse en ostanut kuin parit äitiyslegginssit, muuten käytin normivaatteita, toki valikoiden. Pidän peukkuja ultraan, kaikki on varmasti oikein hyvin <3

    Terv. K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää tosiaan :) Voi, tiedäkö mä oon nyt jo ihan malttamaton, ja niin kovin haluaisin saada tuon masussa asustavan nyytin syliini ♥ Mutta samalla nautin tästä kasvavasta kummusta, ja kaikesta ihanasta siinä ohessa :)

      Ja kaunis kiitos ihanista sanoistasi!! Pidetään yhdessä peukkuja :))

      Poista
  3. Uijui, uskon että jännittää, kun melkein kuule täälläkin! :) Sulle olis haaste mun blogissa, jos et ole sitä sattunut vielä tekemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii tää on kyllä niin hienoa ja jänskää aikaa! :)) Ja ihan parasta, kun mulla on matkassa mukana tuollaisia ihania tsemppaajia ♥

      Kävin kurkkaamassa, ja haaste on oikein mieluinen! Kiitos kovasti siitä :))

      Poista
  4. Voi, että näytät kyllä kauniilta! Kohdallasi voi kyllä sanoa, että odottava äiti on hehkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että mitä ihania sanoja mä saankaan osakseni ♥ Ei voi kuin hymyillä! Kaunis kiitos pulu!! :)

      Poista
  5. Kauniita kuvia, todellakin hehkut! :) Itselläni ei enää ole kovin hehkuva olo, loppusuoralla alkaa olla aika pönäkkä olo. Vielä kaksi viikkoa sitten en ymmärtänyt, miksi täytyy jäädä äitiyslomalle, mutta nyt en jaksaisi enää mitään. Kiva nähdä raskausmahakuvia, minun tuli kuvattua niitä aivan liian vähän.. :( Ja olen tosi ihmeissäni siitä, että en hankkinut ainuttakaan raskausyläosaa, vaikka töihin tarvitsin joka päivä siistit vaatteet. Ymmärrän että rakenneultra jännittää! Meillä oli tällä kertaa tosi kiva ultraaja, selosti kaiken mitä hän tsekkasi - en edes tiennyt, mitä kaikkea siinä katsotaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Katri, kiitoksia kovasti! :) Heh voin vain kuvitella, että loppusuoralla olo on kaikkea muuta kuin hehkeä ja hehkuva ;) Ooh sä olet päässyt helpolla, kun pärjäsit oman vaatekaapin valikoimilla koko raskauden! Vaikka kai sitä itsekin "pärjäisi" - kyse on kai enemmän siitä, että haluaa pukeutua nyt jotenkin erilaisesti ;)

      Mä niin toivon, että meilläkin osuisi kohdalle ultraaja, joka selostaisi riittävästi ja antaisi matkaan mukaan vähän parempaa kuvasatoa kuin viimeksi ;)

      Rentouttavaa äippälomaa ja hyvää vointia loppuraskauteesi! :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Oikein paljon kiitoksia lämmittävistä sanoistasi ♥ :)

      Poista
  7. Yhdyn muiden kommentteihin, olet oikein kaunis ja hehkuva tuleva mama! :) Tsemppiä uuteen viikkoon, toivottavasti selkäsi lopettaisi kipuilun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenna kaunokainen ♥ Suurkiitos! Toivotaan tosiaan, että selkä pysyisi menossa mukana ja vahvana ;) Ihanaa joulunalusviikkoa sinnekin!

      Poista
  8. Oi, minä olinkin jo pohtinut että millähän viikolla olet ja isot etukäteis-onnittelut puolivälin saavuttamisesta ♥ Rakenneultra on jännä paikka, onhan se vaan niin helpottavaa kuulla, että kaikki on hyvin. Ja hih, ehkäpä hän suostuu väläyttämään sukupuoltaankin :) Niin huisin jännää :)

    ps. joskus olisi kiva kuulla, miten kaikki alkoi: olitko potenut raskausoireistoa jo etukäteen ja sitten teit plussatestin - miltä tuntui ja mitä ajattelitte? Vai teitkö testin ihan huvikseen ja siellä olikin plussa? Ei tietenkään ole pakko kertoa, mutta minusta näitä tarinoita on ihana lukea - jokaine raskaus on niin erilainen ja toivotutkin vauvat ovat joskus isoja yllätyksiä :) (Toki olen tässä ollut vähän blogipimennossa, että jos olet jo asiasta kertonut, niin vinkkaa linkkiä, käyn lukemassa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Uskoisin olevan melkoisen helpottunut ja viettäisin erittäin hyvillä mielin joulua, jos vaan saataisiin huojentavia ja hyviä uutisia ultrasta :) Ja ehkä parhain etukäteisjoululahja olisi saada tietää kumpi sieltä on tulossa - mun sormet niin syyhyy päästä hankkimaan jotain vaaleanpunaista tai -sinistä :D

      Hei joo, tuollaista postausta ei ole vielä tehtynä, mutta voisin kyllä kertoilla raskauden alusta :) Kiitos toiveestasi!

      Poista
  9. Kaunis paita :) Hehkut kyllä onnesta ja se välittyy näistä kuvista, ihanaa <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ♥ Tässähän ihan häkeltyy näin ihanista sanoista :) Kiitos paljon, iii ♥

      Poista
  10. Löysin taas toooosi pitkän ajan jälkeen itseni uudelleen tänne sun blogiin ja nyt pistinkin tämän suoraan lukulistalle, ettei jää päivitykset välistä. :) Ja hei onnea nyt hurjasti pömpön johdosta! <3 Mä en vielä blogissani olekaan huudellut asiasta, mutta mäkin tässä kasvattelen masua jo toista kertaa... :) LA taitaa olla muutama viikko sun jälkeen, hauska seurata jonkun muun vauvamatkaa näin virtuaalisesti.

    Niin että ihanaa odotusta sulle siis! :) Ja ei kai haittaa, että lisään sut mun sivupalkin lukulistaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiva, että tulit taas blogiin kurkistamaan kuulumisia ja jättämään mukavan viestisi :)) Kiitos kovasti onnitteluista ♥ Ja paljon onnea myös sinne! ;) On kyllä tosi kiva vaihtaa tuntemuksia ja kokemuksia toisten odottajien kanssa, joita sieltä ruudun toiselta puolen löytyy :)

      Hyvää vointia ja ihanaa odotusta sullekin! Ilman muuta saat lisätä lukulistaasi - kunnialtahan tuo tuntuu ♥ :)

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Kiitos :) Vähän jo elämää nähnyt, mutta edelleen yksi lemppareista :)

      Poista
  12. Voi että, onnea tuhannesti raskauden johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti, Anne ♥ Ja samalla kiitos sun upeasta blogista - sieltä saa suunnattoman määrän inspiraatiota ja vinkkejä!! :)

      Poista
  13. Ihana blogi. Mulle sai linkkailla blogeja ja sun blogi osoittautui yhdeksi lemppariksi, niin saanko käyttää sun bannerikuvaa mun postauksessa kun esittelen lemppareimmat? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii miten kivaa! Ehdottomasti saat käyttää, näähän on vaan ihan mahtavia kohteliaisuuksia omaa blogia kohtaan ♥ :) Pitää lisäillä myös omiin kirjanmerkkeihin tuo sun blogi - tykkäsin! ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design