2.12.13

Koti kuvina

Tupareiden alla oli hyvä aika vihdoin ottaa kuvia koko kodista, joita onkin toivottu jo hetken aikaa :) Pari huonetta on ollut sen verran keskeneräisiä, ettei niistä ole aikaisemmin kannattanut kuvallista materiaalia näytille laittaa. Eihän huoneet vieläkään täysin valmiita ole, mutta nyt niissä on edes hieman kodikkaampi tunnelma :) Hetken kuluttua toisesta näistä huoneista on tarkoitus rakentaa pienen tulokkaamme oma huone Mutta nyt pidemmittä puheitta; tässä kuvia kodistamme :)











Tällaiselta näyttää tällä hetkellä.
Pientä puuhasteltavaa ja laitettavaa löytyy edelleen,
mutta sellaista kotona kai kuuluu ollakin :)

23 kommenttia:

  1. Todella kaunis koti! Tykkään todella paljon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla iii! Kiitos paljon sanoistasi :)

      Poista
  2. Kauniilta näyttää<3 saanko kysyä milloin teidän pienokaisen pitäis syntyä? :) Meidän pieni syntyy ennen joulua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pientä tulokasta odotetaan saapuvaksi maailmaan toukokuun alussa ♥ Meillä on siis vielä tovi odotusta edessä ;) Paljon onnea loppuodotukseesi ja hyvää vointia ♥

      Poista
  3. Vielä kun en ole kerennyt onnittelemaan, niin hurjasti onnea tulevasta pienokaisesta ja halauksia sinne! <3 Aivan ihanalta näyttää teidän koti, aivan mielettömän upea tuo sohvapöytä (tai arkku, mikä nyt onkaan hih:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon, Roosa! ♥ Ollaan kyllä tosi onnellisia pienestä ihmeestämme ja iloisia, kun koti alkaa vihdoin näyttää kodilta :)) Arkku on tosiaan aikas kiva vai mitä? :) Ja käytännöllinenkin, kun sisään saa piilotettua vaikka kuinka paljon kaikkea sellaista, mikä pitää saada pois silmistä ja jaloista ;))

      Poista
  4. Ompas ihana koti teillä! :))
    http://y-anah.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kivoja ratkaisuja, erilaisia pintoja ja kontrasteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti mukavasta kommentistasi, Katri! :)

      Poista
  6. Hei, ihania uutisia löytyi täältä, kun ehdin kurkistamaan sun kuulumisia! Onnea tuhannesti tulevasta perheenlisäyksestä, se on jotain niin ihanaa <3 En ole ehtinyt viime aikoina kommentoida, kun tuo oma pallero pitää mut aika kiireisenä ;) Voi hyvin ja huolehdi itsestäsi!

    Niin, ja tosi kaunista teidän kodissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii täällä tosiaan puhaltelee nyt vähän erilaiset ja uudet tuulet &hearst Kiitos paljon lämpimistä onnitteluistasi, Leena_L ♥ Voin vain kuvitella miten se arki muuttuu ja "aikataulu" saa ihan uuden merkityksen ;) Kiitos, ja ihanaa vauva-arkea sinne ♥

      Poista
  7. Ihana! Mistä teidän kulmasohva on sekä olohuoneen mattto :) Jopas tuli huonosti rakennettua lause :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa klara ja kiitos kovasti! :) Kulmasohva on Vaihtokalusteesta ja matto puolestaan Ellokselta :) Ei niillä lauseenrakenteilla niin väliä - pääasia, että tulee ymmärretyksi ;D

      Poista
  8. Voi että, onpas todella kauniin näköistä :)

    VastaaPoista
  9. Teillä on kaunis koti! Juuri samanlainen värimaailma,josta itsekin tykkään. Voi olla, että olet jo jossain maininnut mistä "pikkuhuoneen" harmaavalkoinen matto on, mutta en muista sitä. Voisitko siis kertoa mistä tuo ihana matto on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pulu! Olen itsekin tykästynyt tähän värimaailmaan, enkä usko että siihen ihan heti kyllästyisi :) Tarkoitatko siis tuota makuuhuoneen raitaista mattoa? Se on Sisustustalo Mokasta. Vai sittenkin tuota kuviollista? Se on puolestaan Askosta :)

      Poista
  10. Kaunista! <3
    -l-

    VastaaPoista
  11. Niin kaunis koti teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos Lotta! Kiva että tykkäät :)

      Poista
  12. Teillähän vaikka kuinka ihanaa ja kodikasta! Odotan niin kovin, että saamme pahvilaatikot ja romut pois ja kodin tuohon kuntoon. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design