14.7.13

Viikonloppukooste

Kuluneeseen viikonloppuun on mahtunut paljon hienoja tapahtumia, ja osan niistä sain tallennettua kameran linssin läpi :) Perjantaina eräs ystäväni toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja hyppäsi laskuvarjohypyn! Se oli synttärilahja meiltä ystäviltä ja lähdimmekin porukalla ihastelemaan paikan päälle, kuinka pudotus taivaalta sujuu :) Kaikki meni tosi hienosti, ystävä oli onnessaan ja me muut valtavan ylpeitä hänen rohkeudestaan.



Eilen sitten starttasimme mieheni kanssa pienoiselle kesäreissulle. Matkamme alkoi piipahduksella Ideaparkiin, josta tarttui mukaan jotain pientä kotiin ja itsellemme. Sieltä huristelimme Vantaan Ikeaan ja lopulta määränpäähämme Flamingoon. Pulahdimme virvoittavaan ja rentouttavaan veteen, loikoilimme porealtaissa ja nautimme olostamme täysin siemauksin :) Altaissa lekottelu teki todella hyvää stressaavan remonttirupeaman jälkeen!

Tämän sunnuntaipäivän minä vietin Helsingin hulinassa miehen seuratessa motocrossin MM -kisoja Hyvinkäällä. Asuntomessut jätin tällä kertaa väliin, vaikka niihinkin olisi ollut oiva mahdollisuus osallistua, ja tyydyin tutkailemaan messujen parhaimmistoa Espan nurmikolla Deko -lehden sivuilta.

Helsingissä kun olin, piti luonnollisesti kierrellä myös kaupoissa ja ihastella tarjontaa ;) Ihan sattumalta törmäsin myös hetki sitten avattuun Granit -myymälään, missä oli vaikka ja mitä ihanaa! Tiedä sitten mikä siinä on, mutta niin Granitissa kuin parissa vaatekaupassakin tuskastuin omaan päättämättömyyteni ja liian monen upean tuotteet mahdottomaan yhtälöön, ja lopulta päätin olla ostamatta yhtikäs mitään. Valinta meni kertakaikkiaan liian vaikeaksi ja jotenkin sitä oli mukamas helpompi poistua tyhjin käsin. Aika typerää :P






Tänään ajelimme takaisin kotiin ja kasasin ostossaaliin olohuoneen lattialle.
Aika paljon kaikkea kivaa tarttui haaviin,
ja niitä tullaan varmasti näkemään täällä bloginkin puolella :)

Palataan uusin kuvin ja jutuin taas ensi viikolla!

Hyvää yötä :)

6 kommenttia:

  1. Granitin puoti on ihana ❤ Olisipa enemmän tilaa ostaa ja ripotella kotiin kaikkea... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, ihan ihana paikka! Mutta totta, tilaa tarvittais enemmän, jotta löytyis paikka kaikelle kivalle ;))

      Poista
  2. Ihanaa oli,kiitos parhaasta lahjasta <3 -ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kivaa, että tykkäsit!! Olit lahjasi ansainnut ♥ :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Hahaa Ninni! :D Siellä se on, H&M Homen vieressä, musta nyssykkä ;) Löysi ihanan valkoisen mekon meidän tupareihin!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design