2.7.13

Helppo kesäjälkkäri ja onnentunteita



Olen tainnut mainita täällä blogissa vain puolella sanalla, että olen koko kevään ja alkukesän pakertanut autokoulun parissa. Näinkin pitkälle olen siis pötkinyt ihan vain polkupyörällä, julkisilla ja omalla jalkaparilla suhailemalla, mutta nyt ihan käytännön syistä kortin hankinta tuli oikeastaan välttämättömäksi. Vähän hampaita kiristellen istuin kaikki 17 teoriatuntia reilusti nuorempien rinnalla ja kauhusta kankeana ajoin ekat metrit ikinä auton ratissa. Nyt, tänään, tiistaina 2.7. kävi niin hieno asia, että mulla komeilee ihan virallinen ajolupa takataskussa! Ette usko miten iloinen ja onnellinen olen, että tuo kaikki on nyt takanapäin eikä mun tarvitse enää pelätä sydän epätahdissa pamppaillen, että pyörryn, koska jännitin niin maan mahottoman paljon tuota tämänpäiväistä inssiä! Vaikka näin jälkikäteen ajateltuna kaikki tuo stressaaminen oli aivan turhaa, koska loppujen lopuksi koko homma meni tosi hienosti :)


Ja sitten siihen jälkkäriasiaan :) Edellisessä postauksessa jo näkyikin ohimennen tämä remontin parissa pakertaville miehille tekemäni varsin nopea ja helppotekoinen herkku. Sekoitin vain Valion vaniljalla maustetun rahkan vaahdotetun kerman sekaan ja annostelin sitä sekä mansikka - banaani -kiwi -komboa kerroksittain laseihin. As simple as that :)

Herkullista ja onnelista huomista just sulle :)

10 kommenttia:

  1. Isot onnittelut ajokortin saamisesta! :) Nyt vaan mahdollisimman paljon autoilua, niin siitä tulee rutiininomaista ;) Ihania nuo sinun tekemät jälkkärit, täytyy ehdottomasti kokeilla tuota reseptiä itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Jenna! Totta, auton ratissa täytyy viihtyä tiiviisti :) Nyt lainassa on automaattivaihteinen, mikä ei ole kovinkaan hyväksi tässä kohtaa, mutta parempi kai sekin kun ei mitään :P Tulee edes rutiinia liikenteeseen :)

      Tää oli tosi herkku, kokeile ihmeessä! :))

      Poista
  2. Congrats ajokortista! Itsekään en ole moista vielä hankkinut ja kauhulla odotan sitä päivää, kun vihdoin joudun raahautumaan teoriatunnille teinien kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kovasti! Aika kauheeta se kyllä oli, mutta tuskaa teki vain teoriat ja eka ajotunti (mikä jännitti lähes yhtä paljon kuin inssi :P) Kaikesta huolimatta voin suositella lämmöllä :))

      Poista
  3. Paljon onnea! Hieno juttu :) jälkkäriä täytyykin kokeilla 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!! Juu, ehdottomasti kokeiluun, niin helppoa ja hyvää se oli :))

      Poista
  4. Hurjasti onnea uuden ajokortin omistajalle! :) Minäkin sain omani "vasta" maaliskuussa ja tässä kuussa lähdetään miehekkeen kanssa ajelemaan Oulusta Kuopioon ja Helsinkiin. Vähän jännittää pidemmät matkat, mutta sitä hommaa ei opi kyllä kuin ajamalla.

    Ja nam tuo jälkkäri näyttää hyvälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjasti kiitoksia! :) Oii, teillähän on pitkä matka taitettavana, mutta hyvä, että on kaksi kuskia, niin saa vuorotella sitten kun väsyy :) Ja nimenomaan ajamistahan tuo taidon kartuttaminen vaatii ;)

      Ja jälkkäri oli aika namia :))

      Poista
  5. Onnea ajokortin saamisesta! :) Kauniin ja herkullisen näköistä jälkkäria olet laittanut.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design