17.6.13

Juhlakampaus ja -asusteet


Lauantain häissä hiukset ja asusteet olivat varsin maltillisia, klassisia ja hillittyjä. Mielestäni nätti mekko ei kaivannut kaverikseen mitään sen suurempaa bling-blingiä vaan puin mekon kaveriksi kullansävyisiä, hyvin yksinkertaisia koruja. Tämä kokonaisuus kun tuntui siltä, että vähemmän on ehdottomasti edemmän ;)


Hiukset kiedoin pidennyksineen päivineen pyöreälle nutturalle ilman valkkia.
Sivut jätin ensin vapaaksi ja kiinnitin ne viimeiseksi löysästi kampauksen reunoille.

Rannekoru Lindex | Korvakorut & nilkkakoru Bijou Brigitte







Alunperin suunnitelmissa oli lisätä tähän minimalistiseen komboon myös samaa linjaa noudatteleva sormus, mutta huomasin vasta autossa sormien loistavan tyhjyyttään ;) Se on kai välttämätön paha, että kiireessä unohtuu aina jotain. Ihan aina.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti, Reetta! Vähän hätäisesti kyhätty, kun ensimmäinen versio meni pieleen, mutta hienosti tämä kesti koko päivän ja illan juhlinnat :)

      Poista
  2. Ihana mekko! Millaiset kengät yhdistit siihen`? Tilasin samaisen mekon kesän juhliin, mutta kengät mietittyvät! Olet kyllä uskomattoman kaunis upeassa asussa :)
    -Pipsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiiks, mitä ihania sanoja! Kaunein kiitos Pipsa ♥
      Itse valitsin kengiksi nudet korkeat korot. Näet ne tässä postauksessa: http://sweetandlovelyblogi.blogspot.fi/2013/06/wedding-outfit.html

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design