1.5.13

Oi ihana toukokuu!



Hei ja hyvää vapun jälkeistä elämää! ;) Toivottavasti siellä ollaan selvitty eilisestä juhlinnasta ja nautittu tänään niin hyvästä ruoasta, juomasta kuin aurinkoisesta säästäkin - täällä ainakin kaikki edellä mainittu on toteutunut :) Ravintoloiden hintavat ja turhan aikaiset brunssit saivat meidät järjestämään iltapäivän herkkuhetken omassa kodissamme mieheni sukulaiset seuranamme. Pöytään saatiinkin yhteisellä panostuksella vaikka ja mitä suussa sulavaa vatsantäytettä :)







Eilinen ilta naamiaisissa oli sekin todella onnistunut ja hauska! Kaikki olivat panostaneet hienosti asuihin ja paikalta löytyi jos jonkinlaisen ammattikunnan edustajaa :)

Itse päädyin pukeutumaan motocross -kuskiksi ja mieheni sonnustautui hemaisevaksi varikkotytöksi :D Näky oli melkoisen hulvaton eikä häntä katsoessa voinut olla hymyilemättä :)


Sellainen vappu tänä vuonna :) Nyt ollaankin siis jo toukokuun puolella, ja kesä lähestyy vauhdilla - jipii! Itselläni on edelleen ballerinakausi korkkaamatta, mutta josko nyt alkaisi pikkuhiljaa olemaan senkin aika ;)

Ihanaa ja lämpöistä toukukuun alkua ♥

10 kommenttia:

  1. Herkullisia kuvia;) Täällä myös ballerinakausi on aloittamatta, mutta eiköhän toukokuu tuo siihen muutoksen! Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja herkulliselta kaikki maistuikin! ;) Hih mä sain heti tänään ekat baltsut käyttöön eikä tullut edes kylmä, jeee ;D

      Kiitos, auringonpaisteista loppuviikkoa myös Sinulle :))

      Poista
  2. Ihania herkkuja ! Ballerinat ja muut kesäkengät täälläkin vielä jäissä:) Tänäkin aamuna puhalsi niin kylmä tuuli - hrr!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, aamuisin on kyllä viileää, mutta onneksi päivällä lämmittää mukavasti :))

      Poista
  3. Täällä myös balleriinat viime kesän lankkauksien jälkeen vielä korkkaamatta, mutta toivotaan että pian pääsee ne kaivamaan esille! :)
    Minkä sarjan kahvikupit noissa kuvissa on?
    -leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain ballerinat käyttöön ennenmin kuin uskoinkaan, sillä heti tänään sipsuttelin niillä töissä ja pyöräilin mustat rusettisöpöläiset jalassa kotia kohti ;)

      Kahvikupposet lautasineen ovat Pentikin Anis -sarjaa :)

      Poista
    2. Katoppa! :) Kiitti vastuksesta. Mietinnässä tässä mitä kahvikuppeja rupeaisi keräämään, kun haluan perinteiset kahvikupit, jotka on kauniit laittaa vieraille ja pyhäiset. Nykyään kun melkein joka paikassa kahvi tarjoillaan isoista mukeista.

      Poista
  4. Nam minkä näköinen kakku! Olisiko mahdollista saada kakun reseptiä? :) Kiitos vastauksestasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Namia se olikin! Kakku oli supertaitavan mieheni siskon tekeleitä enkä valitettavasti tiedä reseptiä :/ Katsotaan, josko se kuitenkin saataisi tänne blogin puolelle jossain kohtaa :)

      Poista
  5. Mukavan näköiset pirskeet teillä ollut, voi kun meilläkin! :D

    Minäkin iskin silmäni tuohon kakkuun, todella houkuttelevan näköinen! Saanen vielä kysäistä, että mistä nuo macaronsit on? :))

    Minä aloitin baltsukauden jo huhtikuun alussa, silloin kun oli ihania lämpimiä ja aurinkoisia päiviä. Nyt olen harmikseni joutunut vaihtamaan takaisin lämpimämpiin tossuihin kun tuulee niin kovin. :((

    - Tiiu

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design