2.5.13

Hehkua kevätiholle


Prismassa oli viikonloppuna muutamia tuoteryhmiä alennuksessa, ja tämä tieto sai minut täydentämään kosmetiikkavarastoani :) Hankintalistalla oli pääasiassa ihonhoitojuttuja, mutta muutama meikkikin päätyi mukaan. Minulla on tapana panostaa tähän aikaan vuodesta kasvojenhoitoon entistä enemmän ja valmistella hipiää pian porottavaan auringonpaisteeseen :) Ostoskoriin päätyi siis seuraavia apureita:



1. No.7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator -kuorintavoide. Kuorii hellävaraisesti ja sopii mainiosti omalle pintakuivalle iholleni. Käytän voidetta n.kerran viikossa. | 2. Lumene Translucent Mineraali -irtopuuteri. Tätä käytän kiinnittämään meikkivoiteen ja pitämään kasvojen kiillon kurissa. Mielestäni loistava hinta-laatu -suhde. | 3. Lumene Sensitive Touch -kosteusnaamio. Naamiot eivät kuulu omaan vakiovarusteluuni, mutta Mrs. V:n siskon suosittelemana kyseinen putilo oli pakko hankkia - ja hyvä niin! Jo yhden käyttökerran jälkeen huomasin vaikutuksen: tasainen, pehmoinen, hyvinvoivan näköinen iho. Olen täysin myyty :) | 4. Maybelline New York Volum' express Lift Up -ripsiväri. Päivitin ikisuosikkiripsarini uudistettuun painokseen. Olen siis aikaisemmin käyttänyt uskollisesti sitä sinisessä kuoressa olevaa, mutta tämä taitaa nyt kiilata sen edelle kaarevan harjansa ansiosta! | 5. We Care Icon Magnetic Trio Eye Shadow. Hyväksi todettu ja riittävä pigmenttipitoisuus. Seuraavaksi mieleni tekisi testata Isadoran -luomivärejä. Kenelläkään kokemusta niistä? | 6. Kynsiviila. Ei mikään paras mahdollinen (lasiviila olisi kaiketi se fiksuin ja järkevin työkalu kynsien huollossa), mutta leopardikuvio saa aina katseeni käätymään :D

Löytyikö yhteisiä suosikkeja? :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Onko tuossa kuorintavoiteessa voimakas tuoksu, entäpä minkä kokoiset rakeet? Alkoi heti kiinnostamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakeet on ihan miniriikkisiä ja tuoksukin varsin mieto - ainakin omaan makuuni ;) Omien kasvojeni iho ei kestä mitään "kovakouraista" käsittelyä, joten tämän olen todennut itselleni sopivaksi tuotteeksi :)) Suosittelen!

      Poista
    2. Mä ehdinkin jo ostaa Lumenen kirkastavan mikrokuorinnan, siinäkin on aika pienet rakeet eikä ärsytä ihoa. :)

      Poista
    3. Hyvän ostoksen teit! ;) Mulla on ollut aikaisemmin kanssa sitä ja tykkäsin - nyt vain vaihtelun vuoksi tätä toista merkkiä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design