21.9.12

My favourite jacket



Takki B. Young | Huivi H&M | Farkut GT | Kengät H&M

Tällaisia maastonvihreitä parka -takkeja vilahtelee tämän hetken katukuvassa runsain mitoin. Enkä ihmettele! Parkasta on pienen ajan sisällä tullut ihan ehdoton lempparini :)  Oma takkini on viime keväältä, jolloin se jäi kokonaan käyttämättä. Nyt syksyn saavuttua päätin antaa takille uuden mahdollisuuden - onneksi! :)

16 kommenttia:

  1. Hah voi eikä - juuri tuollaista parkatyylistä takkia olen himoinnut nyt jokaikinen aamu kun kävelen töihin ja kohtaan moisia matkalla! Vaalean beige trenssini sopii mielestäni paremmin kevääseen, farkkutakki taas kesään.. Tällä hetkellä olen paineskellut nahkatakki päällä, mutta se taas tuuppaa vilpoisimpina aamuina jäämään liian viileäksi, varsinkin kun sen alle ei saa tungettua kovinkaan paksua paitaa. Sateisina aamuina on taas purjehdustakki saanut astua kehiin, mutta se taas ei välttämättä ole se parhaimman näköinen takki käsilaukun kanssa.. Kyllä tämä naisena olo välillä onkin sitten hankalaa :D Mistä olet oman takkisi löytänyt? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voi ei! :)) Mä oon sun kanssa kyllä samaa mieltä siitä, että syksy on pukeutumisen kannalta ehkä vaikein vuodenaika. Tosi hankala päättää millaisen takin päälleen pukisi, laittaako paksua huivia vai ohutta, hanskoilla vai ilman... Sitten tietysti sataa ihan yllättäen, kengät on ihan väärät jne jne :D Tämä takki on todellinen pelastus, sopii syyssäähän kuin nakutettu :) Takki on kotoisin Riveristä!

      Poista
  2. Sopii niin hyvin sulle :) mulla on tuollainen maastonvihreä talvitakki, hieman pussihelmainen. Se on niin ihana, tätä sun kuvaa katsellessa tuli mieleen talvi jolloin voi pitää sitä lempparitakkia taas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos, iii ♥ Tuo sun takki kuulostaa myös aivan ihanalta, ja aloin nyt miettimään pitäisikö hommata itsellekin sellainen talviversio, jossa olisi hupun reunassa karvaa...hmm ;))

      Poista
  3. Näyttää kyllä mielettömän hyvälle!

    VastaaPoista
  4. Muistatko mistä ja mihin hintaan olet ostanu tuon? IHANA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on kotoisin Riveristä, mutta hintaa en valitettavasti enää muista! :/ Aika ihana se totta tosiaan on :)))

      Poista
  5. Aivan täydellinen sulle! Onneksi annoit kaunokaisena kaunokaiselle mahdollisuuden. Sovitte hyvin yhteen. Myös huivi sopii jengiinne mukavasti.

    Ihanaa viikkoa Taru! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihana kommentti!! Kaunis kiitos ihanainen &hears; Tähän jengiin on kyllä kiva kuulua :))
      Ihanaa ja auringonpaisteista viikko myös Sinulle, Anumaaria! :)))

      Poista
  6. Ihana!! Tuollaisia oli hetki sitten H&M:llä, mutta harmikseni kaikki pienet koot menivät samantien enkä saanut napattua itselleni moista. :((

    Täytyy pitää silmät auki, jospa vielä jossain näkyisi armyvihreitä parkatakkeja! ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kökkö :( Toivottavasti sopiva parkatakki vielä kohdallesi - on tällainen vaan niin kiva :)))

      Poista
  7. Eksyin sivullesi ja täytyy kyllä todeta, että sweet and lovely kyllä kuvaa sua aika osuvasti :) Naiskauneus kiinnostaa näin miespuolisena lukijana aina!

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa T ja kaunis kiitos kommentistasi! Onpas hauska kuulla, että myös miespuolinen lukija saa jotakin irti blogistani ;) Kiva kun kävit ja lämpimästi tervetuloa toistekin :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design