4.8.12

Sweet like candy





Kuvat BoligPluss.
Löysin luonnoskansiostani tällaisia unohtuneita, supersuloisia kuvia eräästä lastenhuoneesta. Vaikka lapset eivät olekaan ajankohtaisia omassa elämässäni, niin tykästyin silti tämän huoneen tunnelmaan ja värimaailmaan :) Paljon herkullisia yksityiskohtia ja jollakin tapaa minua viehättää nuo kaappiin viritetyt valot. Sellainen olisi kiva toteuttaa jossakin muodossa myös omassa kodissa! Mitäs te tykkäätte? :)

6 kommenttia:

  1. Aivan superihastuttava! Voisin kuvitella ton toteutettavaksi vaikka eteiseenkin, hieman erilaisilla yksityiskohdilla tietenkin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan totta, tuo tyyli voisi toimia oikeinkin hyvin eteisessä! Vastaavanlaiset verhot voisin kyllä haluta omaan makuuhuoneeseen.. :))

      Poista
  2. Oo,todella kaunis huone! Ehdottomasti voi toteuttaa myös muuallakin kuin lastenhuoneessa, mutta nyt tämä mamma haaveilee syksyksi tytön huoneeseen syksyksi vastaavanlaisia valaisimia. Mistä moiset voisi ostaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi, nyt en osaa yhtään sanoa mistä valaisimet mahtaisi olla peräisin! :/ Tarkoitatko muuten siis tuota kattovalaisinta vai jotain muuta? :)

      Poista
  3. Kaunis satumainen tunnelma, aivan kuin keijut asuttaisivat taloa :) Varsinkin joulunaikaan tuota tunnelmaa voisi hyödyntää kotonakin.

    Ihanaa loppukesää!
    -Sassy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä, olipa osuva tuo keijukaisvertaus! :)) Ja kyllä, jouluun tuo tunnelma ja värimaailma sopii erittäin hyvin :)

      Kiitos kovasti, Sassy! ♥ Aurinkoista loppukesää myös Sinulle :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design