4.8.12

Sweet like candy

Kuvat BoligPluss.
Löysin luonnoskansiostani tällaisia unohtuneita, supersuloisia kuvia eräästä lastenhuoneesta. Vaikka lapset eivät olekaan ajankohtaisia omassa elämässäni, niin tykästyin silti tämän huoneen tunnelmaan ja värimaailmaan :) Paljon herkullisia yksityiskohtia ja jollakin tapaa minua viehättää nuo kaappiin viritetyt valot. Sellainen olisi kiva toteuttaa jossakin muodossa myös omassa kodissa! Mitäs te tykkäätte? :)

6 kommenttia:

 1. Aivan superihastuttava! Voisin kuvitella ton toteutettavaksi vaikka eteiseenkin, hieman erilaisilla yksityiskohdilla tietenkin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan totta, tuo tyyli voisi toimia oikeinkin hyvin eteisessä! Vastaavanlaiset verhot voisin kyllä haluta omaan makuuhuoneeseen.. :))

   Poista
 2. Oo,todella kaunis huone! Ehdottomasti voi toteuttaa myös muuallakin kuin lastenhuoneessa, mutta nyt tämä mamma haaveilee syksyksi tytön huoneeseen syksyksi vastaavanlaisia valaisimia. Mistä moiset voisi ostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, nyt en osaa yhtään sanoa mistä valaisimet mahtaisi olla peräisin! :/ Tarkoitatko muuten siis tuota kattovalaisinta vai jotain muuta? :)

   Poista
 3. Kaunis satumainen tunnelma, aivan kuin keijut asuttaisivat taloa :) Varsinkin joulunaikaan tuota tunnelmaa voisi hyödyntää kotonakin.

  Ihanaa loppukesää!
  -Sassy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, olipa osuva tuo keijukaisvertaus! :)) Ja kyllä, jouluun tuo tunnelma ja värimaailma sopii erittäin hyvin :)

   Kiitos kovasti, Sassy! ♥ Aurinkoista loppukesää myös Sinulle :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design