3.8.12

Lahjoja

Syntymäpäivälahjoiksi sain ihania asioita :) Skumppaa, Sensain putsarit, Vågan kauniin rannekorun sekä kirjekuoria, joiden sisällöllä voin hankkia itselleni jotain mieluista ;) Muutama sijoituskohdevaihtoehto siintääkin jo mielessä, mutta hetken pitää vielä harkita mitä kivaa hankkisinkaan...

Ah, se on taas viikonloppu alkamaisillaan! Omani vietän töissä, mikä on kyllä ihan hyvä asia. Aika kovaa tahtia on tullut menytyä ja juhlittua oikeastaan koko kesä, joten nyt tekee todella hyvää rauhoittua ja viettää mukavia koti-iltoja :) Mitäs teillä on suunitelmissa? :)

2 kommenttia:

 1. Ihana tämä sun blogi :) jotenkin tosi herttainen. Vahingossa tänne löysin mutta jään seurailemaan. Pidän kovasti sun tyylistä pukeutua. Simppeli ja kivannäköinen. :)
  Täällä melkeinpä haaveillaan jo teekupillisista parvekkeella viltin alla illan hämärtyessä.. :) vaikka tää kesä on vasta oikeestaan alkanut. Hassua. Taidan sittenkin olla enemmän syksyihminen kuin luulinkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjoi mikä ihana kommentti! ♥ Kaunis kiitos, sait kyllä leveimmän mahdollisen hymyn kasvoilleni noilla sanoillasi :))) Tosi kiva, kun oot löytänyt tänne ja vielä kivempi jos jäät seurailemaan :))
   Tiedätkö, mä kyllä kanssa vähän (ja salaa) odotan jo syksyä ;) Kesä on ihanaa aikaa, mutta kyllä se syksykin on ihan hyvä olla olemassa :) Ihanaa viikonloppua Sinulle!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design