2.8.12

B-day Party Part IIJoku näppärä lukija saattoi aavistaa tämän aiemman otsikon perusteella, että ensimmäisiä synttärikemuja seuraa myös jatko-osa ;) Ja kyllä, sellaiset vietettiin heti seuraavana päivänä ystävien kera. Olimme ensin Amarillossa syömässä ja sitten siirryimme kotiini kakulle ja skumpalle (odotuksesta hehkuva ystäväni joi luonnollisesti holitonta versiota ;)). Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja jatkobileet pienellä porukallamme keskustassa sujuivat varsin vauhdikkaissa merkeissä! Tuossa kuvassa näkyvä kampaukseni ja asuni tosin vaihtui useampaan otteeseen enne ulos lähtöä... Kriisi. Tytöt, ymmärrätte varmasti ;) Kaunis kiitos vielä kaikille mukana olleille! ♥

8 kommenttia:

 1. Kiitos, että sain olla mukana! Marenkikakku oli mahtava!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi murunen ♥ Kiva kun olit mukana! :))

   Poista
 2. Vvvoi juku että olenkaan kade tuolle sisustukselle, joka kämpässäsi on: juuri tuollaisesta tyylistä pidän itse kovasti :) Mistä olet muuten löytänyt poppari-kulhon? Bruka Designillahan on vaikka mitä kivoja teksti-kuppeja, mutta ne ovat aika arvokkaita ja minulla on jossain hatarassa muistissani kuva siitä, että vastaavanlaisia kulhoja voisi löytää jostain muualta hieman halvemmalla..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kaunis kiitos Jossu! :)) Popparikulho on juurikin Bruka Designin, mutta enpäs osaa nyt sanoa mistä niitä saisi edullisemmin... :/

   Poista
 3. Nyt ei ole sanoja kuvailemaan miten ihanalta tuo kakku näyttää.. Makua en pysty edes ajattelemaan, kuolisin! Ja sinäkin, niin kovin kauniina taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, sun pitäisi tulla tänne kylään niin tekisin sulle ihan oman kakun! ;)) Voi sinua, kaunis kiitos sanoistasi ♥

   Poista
 4. Aah, mikä kakku! Löytyykö sille ohjetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy kyllä! Kakku on valmistettu Kinuskikissan ohjeiden mukaisesti, ja linkin kakun reseptiin löydän tästä postauksesta:

   http://sweetandlovelyblogi.blogspot.fi/2012/07/b-day-party-part-i.html

   Suosittelen lämpimästi, kakku vie kielen mennessään ;))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design