1.5.12

Vapun juhlintaa












Toppi H&M - Hame Ellos

Olipas kerrassaan kiva vappu! Kuten vappufaktoissa kerroin, vietin vappua ihan pienessä porukassa kolmen naisen voimalla :) Alkuilta vietettiin tässä mun luona, herkuteltiin - kuten kuvista näkyy ;) - ja tarjolla oli mm. ylläriylläri mokkapaloja :D (Onkohan tämä mun mokkapalahurahdus jo ihan naurettavuuden mitoissa?) Loppuillasta siirryttiin sitten keskustan yöelämään. Illan aikana sattui ja tapahtui kaikkea pientä kivaa, ja pitkästä aikaa baari-illasta jäi tosi hyvä fiilis :)

Vappufaktoihin tosin pitänee tehdä yksi korjaus. Kohta kolme ei mennytkään alkuperäisen ajatuksen mukaan, sillä baarissa lähti sokka irti ja join huikeat kaksi lonkeroa :D Tuo tipattomuus oli sellainen tämän uuden, terveellisemmän elämän mukanaan tuoma juttu. Halusin olla ilman alkoholia määräämättömän ajan, niin kuin itsestä hyvältä tuntuu. Nyt nuo kaksi juomaa tuntui vappujuhlintaan oikein sopivalta :)

Mites teidän vappu meni? :)

15 kommenttia:

  1. Ihana asu sinulla ja voi vitsit mitä herkkuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos, ihana Nanna ♥ :) Herkut oli hurjan herkullisia ;)))

      Poista
  2. Ooo,mitä herkkuja :) Ja toistamiseen tänään törmään kuvissa mansikoihin, ja kyllä tekee mieli :D Olet ollut niin kauniina liikenteessä, Elloksen mekko on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikat on melkein parasta mitä tiedän :))) Nihin ei varmasti kyllästy koskaan! Odotan jo nyt malttamattomana niitä ensimmäisiä, SUOMALAISIA mansikoita - niitä ei voita mikään ♥

      Ja kiitos, kaunokainen! ♥ Tämä vaalea versio Elloksen hameesta oli muuten eka kertaa päällä, ja tykkäsin itsekin kovasti! Seuraavaksi pitää testata vaalean yläosan kanssa ;)))

      Poista
  3. Voi mums mitä herkkuja teillä onkaan ollut! Varsinkin nuo mokkapalat ovat houkuttelevan näköisiä..
    Vappu meni täälläkin todella kivasti ja omallekin kohdalle osui sellainen ylläri-kiva-baari-ilta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih sanos muuta! ;)) Meidän teki mieli niin monenlaista herkkua, että ei se auttanut muu kuin hankkia vähän joka sorttia ja vetää herkutteluöverit ;D

      Onpas kiva kuulla, että sullakin oli onnistunut vappu :))) Silloin kun ei oikein odota mitään, tapahtuu yleensä ne kivoimmat jutut ;))

      Poista
    2. Haha totta! miten se meneekään niin, että juuri silloin kun sitä vähiten odottaa tai edes ajattelee, osuu kohdalle varsinainen bingo! ;) Vieläkin hymyilyttää :)

      Poista
    3. Ihan mahtavaa, Jossu! Oon iloinen sun puolesta ♥ :)))

      Poista
  4. Tuo Elloksen hame on ihana. :)) Mansikoita!! Mä haluun kans, mistä niitä saa tähän aikaan? :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Tiiu!! :))) Hamesta tuli heti tämän ekan käyttökerran jälkeen yksi omista lemppareistani ;)
      Mansikat on niiiiiin hyviä!! Niitä saa ainakin täällä meilläpäin K-Marketista :) S-Marketissa ei ole vielä näkynyt...

      Poista
    2. Plaah, löysin yhden kaupan pihasta kojun jossa myydään mansikoita, mutta ehkä kuitenkin odotan kesää, koska 9 euroa pienestä n. 400g laatikosta on aikamoista ryöstöä. :O :(

      - Tiiu

      Poista
    3. Härreguud 9 euroa?!?? Aivan naurettava hinta, kuka sellaisen muka maksaa?? Anteeks nyt mummomaisuuteni mut siis sehän on yli 50 markkaa :D Ryöstöä totta tosiaan. Mulla kirpaisee jo tuo reilu 3 euroakin ;))

      Poista
    4. Niinpä! :D Kesäisinkin jos ostan mansikoita täältäpäin, niin niitä syön kyllä pitkään ja hartaasti, halvimmillaan kun maksavat 4,50e. :D

      Onneksi mökkimatkalta löytää halvempia mansikoita niin ei tarvitse olla joko vararikossa tai kokonaan ilman. ;)

      - Tiiu

      Poista
  5. Hei! Ovatko nuo viinilasit minkä merkkiset ja mistä ostettu? Onkohan niitä vielä saatavana ja minkähän hintaisia ovat? Ihastuin niihin heti, ovat todella upeat! Sopivat hyvin tyyliisi. P.S. Blogisi on todella ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Lasit ovat merkiltään Sagaform, ja olen saanut ne joskus lahjaksi :) Merkkiä myy ainakin Stockmann ja jotkut sisustusliikkeet :) Nyt en valitettavasti osaa sanoa, mahtaako näitä vielä saada jostakin :/ Lasit on tosiaan kivat, ja oon itsekin näistä tykännyt :))

      Voi että ♥ Kaunis kiitos ihanista sanoistasi! Niistä tuli tosi hyvä mieli :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design