25.5.12

Surkea säästäjä sovituskopissa


Töiden jälkeen lähdin H&M:lle katsastamaan, josko siellä olisi ollut joku kiva, superedullinen toppi huomiselle illalle. Ei ollut, mutta tällainen kaunis valkoinen kesäpaita tietysti oli. Just sellainen paita, jolle löytyy aina paikka vaatekaapista, mutta jolle ei varsinaisesti ole nyt tarvetta. Niin tyypillistä. Sinne se kuitenkin jäi kauppaan ja kummittelee nyt sitkeästi mielessä... Mun pitäisi ihan oikeasti säästää, muttamutta. Tää on vaan niin hieno, eiks olekin? ;)

12 kommenttia:

  1. Onpas kyllä niin suloinen kesäpaita :)

    VastaaPoista
  2. Tuollaiselle paidalle on _aina_ tarvetta. Olen huomannut että itse jätän herkimmin kauppaan juurikin ne vaatteet, joita päivittäin tulisi pidettyä, eli juurikin kokeilemasi kaltaiset paidat, jotka sopivat kaiken kanssa. Kuitenkin ostoskassiin saattaa sujahtaa jotain epäkäytännöllistä (esim. biletoppeja), jota käytän ehkä kerran pari...Why oh why...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet Anumaaria äärimmäisen oikeassa!! Voisin allekirjoittaa jokaikisen sanan tuosta kommentistasi :)) Näinhän se juuri on.. Nyt pitää petrata ja siirtyä fiksumpiin ostoksiin ;)

      Poista
  3. Sovitin samaa paitaa muttä jätin myös sen ostamatta jostain syystä.
    Ihanalta se kuitenkin nyt taas näyttää. :D
    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :) Tietkö niin paljon tämä paita jäi harmittamaan, että käväisin sen laittamassa varaukseen ;) Tänään pitäisi noutaa josko sen vielä omakseni haluan...hmm... ;)))

      Poista
    2. Pakko kysyä että ostitko ikinä tätä paitaa? Itseäni paita jäi kaivertamaan mieltä sen verran että nyt se on tilattava netistä. :D
      Mitä kokoa sinä sovitit?

      Poista
    3. Noh...tästä paidasta kehittyi aikamoinen episodi :D Vaihdoin sen loppujen lopuksi kahteen kertaan, kun eka kerralla paidan reunus olikin riistäytynyt ja huomasin sen vasta kotona. Tokalla kerralla jouduin vaihtamaan pienempään kokoon, kun 36 oli sittenkin liian suuri. Eli mulla on nyt kokoa 34 ja värinä nude/vaalea beige, koska valkoisesta ei valitettavasti ollut enää tuota pienempää kokoa... Nyt kyllä vähän harkitsen itsekin valkoisen hankkimista nettiputiikista ;))

      Poista
  4. Todella ihana, jotenkin ilmavan näköinen paita :) kesähelteillä todella kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä tosi ilmava ja kevyt, siispä ehdoton kesäpaita! :))

      Poista
  5. Todella upea paita! Ihanan rento ja ilmavan näköinen. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Ja sitten nuo kirjailut on myös tosi kauniita :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design