20.5.12

Sunday outfit








Neuletakki QS - Toppi H&M - Farkut GT

Sunnuntait on jotenkin hirveen leppoisia päiviä vaikka sen viettäisi töissäkin. Kenelläkään ei ole kiire minnekään, liikkuminen on rauhallista eikä mielikään ole ehkä ihan sillä kuumimmalla kutoslevyllä. Sama on vaatetuksessa. Päälle tekee mieli laittaa jotain rennompaa, ei niin virallista eikä varsinkaan mitään puristavaa tai kiristävää. Ja sellaista valikoitui myös omaksi sunnuntaiasukseni :)

Nyt kun päivän työt on pulkassa, koitan puhua itseäni ympäri jonkinlaiseen kuntoilusuoritukseen. Tämän viikon treenit on kovin vähäisissä lukemissa muiden kiireiden vuoksi, joten jotain tarttis tehdä. Minkäslaisissa tunnelmissa sunnuntaipäivä on siellä sujunut? :)

17 kommenttia:

  1. Suloinen, pehmoisen näköinen neule! ^^

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Satu, sitä se nimenomaan onkin :)) Tosi pehmoinen ja ihana päällä ♥ Täydellinen viileisiin kesäiltoihin :)

      Poista
  2. Heiii, heitin sua haastella näin sunnuntain kunniaksi!;)

    http://lililii.blogspot.com/2012/05/little-things.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kiitos, Lili ♥ Kävin kurkkaamassa, ja vaikutti tosi ihanalta ja ajattelin toteuttaa sen huomenna :))

      Poista
  3. Tosi kivalta näyttää asu, ja samoin asuntosi. :)
    Itse olen muuttamassa parin viikon sisällä ja haen erilaisia sisustusratkaisuja kuumeisesti. Budjetti on tietenkin rajallinen, mutta tietynlaista minimalistisuutta kuitenkaan persoonallisuutta unohtamatta tässä haetaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Anumaaria :))
      Ai että, sulla on ihanteellinen tilanne edessäpäin! Mäkin niin haluisin muuttaa, tehdä uusia sisustusratkaisuja ja uudistua muutenkin.. Paljon onnea tulevaan uuteen kotiisi ♥ :)

      Poista
  4. Tuo neule on aivan ihana <3 Niin kotoisan pehmoisen näköinen, että siinä voisi vaan kääriytyä sohvalle makoilemaan. Täällä päässä vietettiin sunnuntaita tehden oikeastaan ei mitään, kerrassaan ihana päivä, jonka aikaansaannos olivat hyvä ruoka ja yksi loppuun luettu kirja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos Dahlia ♥ :) Tuosta neuleesta on lyhyessä ajassa tullut melkoinen lemppari juuri pehmoisuutensa ja tietysti valkoisuutensa vuoksi ;) Tykkään myös kovasti noista näyttävistä napeista :)
      Aijjai, sun sunnuntaipäivä kuulosti oikeastaan ihan täydelliseltä ♥ Juuri tuollaisia sunnuntait kuuluisi ollakin - rentoa olemista, köllöttelyä ja syömistä :))

      Poista
  5. Meillä oli ristiäisjuhlat eilen, joten niissä merkeissä.

    Mukavaa viikkoa sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ristiäiset on suloisia juhlia :)) Sitä vanhempien onnea on niin ihana seurata ♥
      Kiitti paljon, Ansku :)) Oikein kivaa viikkoa myös sinulle! :)

      Poista
  6. Hei Taru, sulle on haaste mun blogissa! Tässä linkkiä: http://piparminttukarkki.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    Ihanan lämmintä ja aurinkoista maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Silja :) Koitan saada tuonkin haasteen toteutukseen mahdollisimman pikaisesti!

      Ja kiitos ♥ Tämä aurinkoinen päivä meni töissä, mutta huomisesta vapaapäivästi aion ottaa kaiken ilon irti ;))

      Poista
  7. Ompas raikkaan näköinen asu! :) Eilinen sunnuntai meni täällä myös leppoisissa merkeissä. Lauantaina tuli hieman juhlittua, joten ajattelin, että varmaan tiedossa on krapulapäivä. Olo ei kuitenkaan ollutkaan kovin huono ja sain itseni ulos lenkillekin vielä loppuillasta! Itselläkin on nyt tuo lenkkeily vähän jäänyt kun olen ollut kipeänä tai sitten muuten kiireinen. Muuta ohjelmaa vielä eilen oli nettishoppailu, kaupungilla pyörähtäminen ja pyykin pesu. Ihanan kesäinen ilma oli myös, joten sekin toi hyvää fiilistä entisestään. :)

    Mukavaa uutta viikkoa! Täällä jo odotetaan kuumeisesti kesäloman alkua, joka koittaa siis torstaina klo 16.45! :D

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, Kristiina ♥ :)
      Sun sunnuntai kuulosti varsin mukavalta :)) Kiva että pääsit illalla vielä lenkkeilemään ja nettishoppailu nyt on aina iha parasta puuhaa ;)

      Kiitos, ja aurinkoista viikkoa myös sulle! Ja oijjoijoi, sulla alkaa loma!!! Kaikkeista ihanimpia ja rentouttavimpia lomapäiviä ♥ NAUTI :)))

      Poista
    2. Kiitos Taru! <3

      - Kristiina

      Poista
  8. Ihana asu, tuo neule on kyllä hieno. :) Täällä on ollut ihan tukalan kuuma nyt pari päivää, huh huh, varjossa 25 astetta! Mites, jos nyt on jo näin lämmin niin entäs sitten kesällä? :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiiu-ihanuus ♥ Oooh siellä teillä on ollut noin lämmin! :O Ihan totta, kesästä saattaa tulla todella kuuma...monet sääennustajatkin on sellaista povannut. Apua.... ;)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design