21.5.12

Lilac eyesInnostuin niin heti aamulla tuosta ulkona vallitsevasta kesäsäästä, että teki mieli käyttää päivän meikissä jotain muuta kuin sitä ainaista ruskeaa :) Meikkivarastostani löytyikin tämä korkkaamaton, lilansävyinen We Care Icon -luomiväri, ja se päätyi nyt kokeiluun. Varsin tervetullutta vaihtelua, mutta en silti osaisi näin "värikästä" meikkiä ihan päivittäin käyttää ;) Millaisia värejä te yleensä suositte silmämeikissä, ja käytättekö kesäisin jotain tavallisuudesta poikkeavia sävyjä? :)

4 kommenttia:

 1. Kaunis sävy (: Ite en käytä tavallisesti juurikaan luomivärejä, mut kesäisin tullee joskus laitettua jotain vaatteisiin sointuvaa väriä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on tosiaan aikas kiva ja mukavaa vaihtelua :)) Kesällä onkin hauska kokeilla erilaisia juttuja ja panostaa vähän enemmän ;)

   Poista
 2. Kaunis väri, sopii sulle! :) Mä käytän hyvin harvoin luomivärejä, ja silloinkin kun käytän niin kyllä ne on ne ruskean sävyt mitkä käyttöön päätyy. En vaan osaa käyttää värejä silmämeikissä! :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon Tiiu ♥ Hihi ruskeat on kyllä munkin ehdotonta luottokamaa enkä kauhean usein siitä poikkea ;)) Pitäisi varmaan harjotella värien käyttöä enemmän :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design