21.5.12

Oooh!
Kuvat Stadshem.

Toistan nyt itseäni, mutta siis oooh! Ihan uskomattoman kaunis koti, vai mitä ootte mieltä? :) Lieneekö tuon lämpimän sään saan aiheuttamaa, mutta täällä pörrää nyt harvinaisen itsepintaisen sisustuskärpänen, ja niinpä haluaisin tehdä vaikka mitä muutoksia omaan kotiini justnytheti. Tuollaiset kauniin beigen sävyiset seinät makuuhuoneessa olisi tosi ihanat, samoin leveäkehyksinen, valkoinen, suuri peili. Valkoisen lattian himotus ei ole näyttänyt minkäänlaisia laantumisen merkkejä - päinvastoin. Lisäksi nuo vähäeleiset keittiön kaapinovet olisi melkeinpä pakko saada.
Emmääkestä.

20 kommenttia:

 1. Ihana <3 Voi ei...mullahan on se sisustusproggis joo-o. Mutta rajallinen budjetti myös. Jotain kuitenkin pakko saada. Kaunis koti on kuitenkin todelinen investointi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jonkinlainen budjetti on pakko olla ja sen rajoissa pitää koittaa saada aikaiseksi koti, joka olisi omannäköinen ja paikka jossa oikeasti vihtyy :))

   Poista
 2. On kyllä kaunis värimaailma ja tyylikin aika pitkälti samanlaista mistä itte tykkään. Makuuhuone beigeine seinineen ja valkosilla yksityiskohdilla ois niin ihana. <3 Ehkä seuraavaan asuntoon saan vihdoin sen toteuttaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Värimaailma ja tyyli ovat tässä kodissa "se juttu". Modernin ja romattisen, vanhahtavan tyylin sekoitus on vaan niin älyttömän hieno :)))

   Poista
 3. Minäkin haaveilen vakkoisesta lattiasta. Lautalattia valkoisena, kitoos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Ja mahdollisimman pikaisesti, kiitos ;))

   Poista
 4. Samanlaisia huokauksia aiheuttaa täälläkin päässätuollainen koti ja sisustus :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon katsonut nämä kuvat jo varmaan satakakskyt kertaa ja vieläkin huokailuttaa. Haluanhaluanhaluan tuo kodin! ;))

   Poista
 5. Hihii, meille on tulossa juuri tuommoiset makkarinseinät! Kun vain löydän oiken maalinsävyn :) Ihan valkoista lautalattiaa meillä ei kyllä ole, mutta kyllä tuo laminaattikin menettelee. En tiedä onko se hyvä vai huono, mutta makkarin ollessa tällä hetkellä ihan valkoinen siellä herää jo siinä 5.30 aikaan, vaikka olisi vapaapäivä :D Ehkä se pimennysverho olis sittenkin ihan fiksu...

  Tosi kaunis koti kyllä, pidin monista jutuista. Noi matkalaukut esimerkiksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääääääkkkk! Miksi mulle vähän väliä käy näin, että jätän vahingossa vastaamatta johonkin hyvään kommenttiin :/ Buuu.

   Muttasiisasiaan. Oon niin kade, kun saatte rempata uutta kotianne! ;)) Mäkin haluaisin aloittaa puhtaalta pöydältä, muuttaa ja laittaa kodin asteen erilaisemmaksi kuin se nyt on. Ja hankkia uusia huonekaluja. Jajaja.. Kaikkee.

   Hihii teillä on siis todella valoisa makkari! ;) Noh, tuleepahan vapaapäivistäkin nautittua hereillä ihan koko rahan edestä ;))

   Vanhat matkalaukut on upea yksityiskohta :))

   Poista
 6. Upean näköisiä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin? Ihan superhieno koti ja kuvat :)))

   Poista
 7. Oooh tosiaankin! Katsoin ekoista kuvista, että olet itse alkanut remppaamaan! :)) Oma sisustusvimma odottelee parempia aikoja noin niin kuin taloudellisesti. Toistaiseksi on matkustelu mennyt kodinlaiton edelle. :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii olisinkin alkanut remppailemaan! ;) Mulla on elokuussa ostettu maalipurkki odottamassa avaamistaan (ihan puhtaanvalkoista maalia), mutta toistaiseksi en vain kertakaikkiaan ole saanut aikaiseksi. Seinät kaipaisi kyllä kipeästi uutta maalikerrosta... PIAN se on PAKKO toteuttaa! ;)))
   Matkustelu on todella hyvä sijoituskohde. Siitä riittää lämpimiä muistoja pitkäksi aikaa :))

   Poista
 8. Sulan kyllä ihan täysin tuolle peilille.. tahtoo!

  VastaaPoista
 9. Tuo makuuhuoneen pikkuhylly ja peili! Ihania!! :D Ja tuo musta tehosteseinä on tosi upea ja sopii tosi hyvin tuonne! :))

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämä koti on täynnä toinen toistaan ihanempia yksityiskohtia :))

   Poista
 10. Todella raikas koti! Kelpais mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, raikas on tosi hyvä sana tälle kodille! Tämän kodin sisustanut ihminen saisi tulla antamaan mullekin parit vinkit ;))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design