2.5.12

Huhtikuun vimppa

Neuletakki Zara - T-paita ja huivi H&M - Farkut Peaces

Huhtikuun vimppa eli vappuaatto oli hurjan lämmin päivä :) Jopa niin lämmin, että rohkenin lähteä vappuherkkuostoksille ilman takkia! Se jos mikä sytyttää ihmisen sisällä innokkaana kytevän kesäfiiliksen, kun saa jättää paksut vuoraukset kotiin ja liihotella menemään kevyen neuletakin kanssa :) Kyllä se vaan pistää hymyilyttämään - kesä ♥ :)

7 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu :) Vitsi mitkä herkut teillä on ollut,nam! Mistä oot noin stylet viinilasit hommannu mitkä edellisessä postauksessa vilahti? :)

    Ellen

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana asu. :) Täälläkin oli oikein lämmin päivä ja kauppareissulla villatakissakin tuli kuuma, mutten uskaltanut ilmankaan olla. :D Ballerinakausikin on avattu jo kaksi viikkoa sitten, hyvin on pärjännyt. :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana Tiiu ♥ Hih neuletakkia ei kyllä uskalla vielä ottaa pois - tai mä ainakin pelkään vilustuvani samantien ;D Baltsuissa on niin ihana tepastella menemään, siinä on sitä todellista kevään tuntua :)))

      Poista
  4. Suomen kevät on kyllä pukeutumisen kannalta niin parasta aikaa. Voi käyttää takkia tai voi olla käyttämättä. Asusteita voi käyttää, jos haluaa (siis huiveja, hattuja, hansikkaita) jne. Eli saa kerrospukeutua ja käyttää sekaisin talvi- ja kesävaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin totta, Alma! :)) Kukaan ei katso kieroon vaikka olisi talvitakki tai sitten pelkkä neuletakki. Joustovara on suuri ja jokainen voi pukeutua oman makunsa ja kylmä-/kuumaverisyytensä mukaisesti ;)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design