12.4.12

Sisustuselementti suoraan luonnosta



Bongasin muutama päivä sitten iltalenkilläni tällaisia valtavia käpyjä. Silloin ei mukanani tietenkään ollut minkäänlaista kassia tai pussukkaa, mutta eilen jumppatunnin jälkeen kurvailin pyöräni kanssa käpyapajille ja  lappasin salikassini täyteen näitä komistuksia :D Tähän aikaan vuodesta en ajatellut käpyjä sisustuksessa käyttää, mutta talvella ja erityisesti joulun aikaan näistä saa varmasti vaikka mitä kivaa aikaiseksi :) Jos ei muuta, niin ainakin jonkun nätin lasiastian voisi kävyillä täyttää tai laittaa roikkumaan jouluoksasta mikäli kuusta ei tule hankittua :)

10 kommenttia:

  1. Voi että, ihana idea poimia käpyjä sisälle koristeeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kävyt on kyllä kivoja elementtejä :) Sellaisia pienempiä männynkäpyjä mulla on entuudestaan, mutta tällaisiin isoihin en ollut aikaisemmin törmännyt joten oli ihan pakko hamstrata niitä talven varalle ;))

      Poista
  2. mulla oli joulun aikaan jotain käpyhässäköitä :P On kyllä kivan näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käpyhässäkät on hienoja :)) Sellaisia siis taas ensi jouluksi ;)

      Poista
  3. Onpa isoja käpyjä, meillä täällä on vaan ihan pikkuruisia kitukasvuisen näköisiä palleroita. :D

    Mutta tosiaan, hienoja sisustuselementtejä varsinkin talvella mutta miksei nyös keväällä/kesällä esimerkiksi hienon hiekan seurana lasimaljassa? :))

    Kauniita kuvia jälleen kerran, pakko kysyä (on varmaan sanottukin jossain mutten muista) että millä kameralla kuvaat? On niin laadukkaita ja selkeitä kuvia! :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :D Kyllä mäkin itse asiassa yllätyin näiden käpyjen koosta! Komeita ja näyttäviä :)) Ja joo, miksei kesälläkin menisi sisustuksessa - tuo hiekka saattaisikin tehdä siihen kivasti vähän erilaista fiilistä :)))

      Kamera jolla kuvaan on Canon 1100D. Oikein hyvä peruskamera, ja oon ollut tosi tyytyväinen tähän! Onpas kiva kuulla, jos kuvat tosiaan näyttää laadukkailta :) Mä vähän pelkäsin, että kuvan laatu kärsisi kun jouduin alkaa pienentämään kuvien kokoa ja laatua, koska tila bloggerissa alkoi loppua! Mutta hyvä, jos laatu ei ole kärsinyt ;)

      Poista
  4. Oi kuin hauska vinkki ! En kyllä ole tainnut noin isoihin käpyihin törmätä, ehkä teilläpäin on mammuttikuusia ♥

    Hih toinen aivan ihana blogilöytö parin päivän sisään, klikkailin tieni tänne S'n Secret Trove of Luxuryn kommenttiboxin kautta. Liityin heti seurailemaan bloglovinin kautta, fashiolistassa ja Pinterestissä :)


    x Satu
    Indie by Heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhiii mammuttikuusiapa hyvinkin ;D Ne kuuset oli kyllä valtavan kokoisia, ja kerran kuulinkin jo lajikkeen nimen mutta onnellisesti ehdin sen jo unohtaa :P

      Oi onpa kiva kun löysit tänne, ja jätit vielä noin kivan viestinkin! ♥ S:n blogi on kerrassaan ihana ja luen sitä aktiivisesti vaikka vähän harvemmin kommentoinkin :)) Pitääpä ehdottomasti tulla tutustumaan myös Sinun blogiisi! :)

      Kivaa viikonloppua, Satu! :)

      Poista
  5. jos haluu vähän tuunata noita käpyjä nii niihin voi myös suihkuttaa esim. kultaista spray maalia tai liimailla jotain hileitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei loistava idea!! Kultaista tai hopeaa, riippuu varmasti siitä minkä väristä joulua tekee mieli laittaa :)) Ja hileet kuulostaa myös hyvältä, tai miksei jopa strasseja! Sitten saisi kunnon bling-bling -käpyjä ;))
      Kaunis kiitos, kun jaot ihanan ideasi täällä! ♥ :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design