13.4.12

Pelastava kirahvi?

Huomenta! Olette saattaneetkin huomata, että täällä blogin on nyt tullut ja tulee vielä hetkisen tulemaan postauksia vähän harvempaan tahtiin, pahoittelut siitä! Mulla on melkoinen tenttirupeama meneillään ja käytännössä kaikki aika menee lukuhommissa. Pieniä breikkejä pitää kuitenkin välillä olla, ja paras tapa saada muuta ajateltavaa on tämä ihana blogimaailma - täydellinen pakopaikka ;)
Parin tunnin päästä menen jälleen yhteen tenttiin. Olo ei ole ollenkaan varma, sillä en ole yhtään tottunut lukemaan tenttikirjallisuutta englanniksi. Lukeminen oli tosi hidasta ja vielä pitäisi muutama sivu saada tavatuksi ennen tenttiä. Ehkä mun pitäisi koittaa tuollaista kuvan mukaista taktiikkaa? ;)
Tentistä ja 13. päivästä huolimatta oikein ihanaa perjantaita kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Hihii! Aina kannattaa yrittää.:) Tsemppiä kovasti tenttiin ja rentouttavaa v.loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih yritys oli kova, ja nähtäväksi jää mihin se riitti ;)
   Kiitos Alma ja oikein ihanaa viikonloppua myös sulle! ♥ :))

   Poista
 2. Hehehee, miten musta tuntuu, että olen joskus piirrellyt kokeeseen. Tai ainakin yrittänyt kirjoitella jotain keventävää.. Luulen, ettei paljon auttanut ;)

  Paljon tsemppiä tentteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Joskus yläastella, kun en osannut yhtään vastata opettajan esittämään koekysymykseen niin kirjoitin koevastauspaperiin näin: "tähän kysymykseen en nyt osaa vastata, mutta kerronpa sen sijaan eräästä toisesta aiheesta..." :D Sain mä siitä jonkun pluspisteen ;)

   Kiitos murunen ♥ Vielä pitäisi kolmesta tentistä suoritua..puuh! :P

   Ihanaa viikonloppua, Cherry :)))

   Poista
 3. Tulin uudestaan seikkailemaan blogisi puolelle ja voi miten ihana hyvänmielen blogi sinulla onkaan :) Kauniita kuvia ja asuja ja aurinkoisuutesi välittyy joka tekstistä!

  Tälle kuvalle jäin hihittelemään itsekseni :D Taisin itsekin joskus lukiossa piirrellä kokeeseen jotain joulutonttuja ja jouluntoivotuksia, arvosana oli kuitenkin sen verran hyvä, että ehkä siitä oli jotain apuakin heheh ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, Jonna! Ihanan kommentin jätit, kaunis kiitos siitä kaunotar ♥ :)

   Hih joo eipä kai tällaisista piirustuksista ja "kevennyksistä" tenttipapereissa voi koskaan ainakaan mitään haittaa olla ;)))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design