11.4.12

The Seaside Collection

Kuvat Lexington.
Lexington julkaisi juuri uuden osan kesämallistoonsa, joka on nimeltään The Seaside Collection. Ja siltä se todella näyttää - varsin merihenkistä ja raikasta siis :) Tuota ensimmäisen kuvan tähtikuviota ja viimeisen kuvan mustavalkoista teemaa lukuunottamatta nuo muut eivät oikein istu omaan silmääni turhan värikkyytensä puolesta. Maisemat ja valkoinen kesäkoti sen sijaan saa huikailemaan ;) Mitäs siellä sanotaan? :)

3 kommenttia:

 1. Oioi, nuo toisen kuvan raitatekstiilit ja kahden viimeisen kuvan tekstiilit ovat kauniita ja eniten omaa silmää miellyttäviä. :)

  Viimeisen kuvan mustavalkoisuuskin kiehtoo kovasti, mutten siltikään näe omassa sisustuksessa ihan noin pelkistettyjä sävyjä. =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nättejä ovat, ja kovin mielelläni tällaisia juttuja ihastelisin jonkun toisen kodissa ;) Omaan kotiini nämäkin tuntuvat liian värikkäiltä :/

   Tietkö mä olen yllättänyt nyt itsenikin, sillä olen viimeaikoina alkanut kovastikin haaveilemaan musta-valkoisesta sisustuksesta! Ihan kummallista, kun vielä muutama kuukausi takaperin vieroksuin ajatusta erittäin paljon ;) Näin se maku vaan muuttuu ;))

   Poista
  2. Mustavalkoisuutta olen ihaillut mm. Charin blogissa (Char & The City) sekä Majn blogissa (Magicpoks). =) Tuon Majn sisustuksen voisin otta itsellenikin, siellä on niin ihania väriläiskiä seassa. =))

   - Tiiu

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design