11.4.12

Äänestystuloksia

Kuvat Weheartit.com.
Kaunis kiitos jokaiselle, joka äänesti tekemässäni pienessä kyselyssä mieluisimpia postausaiheita! Vastauksistanne oli kovasti apua, ja nyt tiedän paremmin millaisia juttuja tykkäätte oikeasti lukea ja mihin kannattaisi vastaisuudessakin panostaa :) Eniten ääniä keräsivät sisustus (55%) ja asut (51%). Tästä tuloksesta tulin kovin iloiseksi, koska ne taitaa olla munkin lemppariaiheita :) Sisustuskuvia tulee ihastelua netistä lähes päivittäin, ja mielelläni jaan niistä parhaimpia myös teidän kanssanne. Myös kuvia omasta kodistani tulee jatkossakin :) Asukuvat olen puolestaan todennut äärimmäisen hyödyllisiksi oman tyylin kehittämisessä: jännä, miten erilaiselta ne päälle puetut vaatteet näyttääkään kun niistä ottaa kuvan! Pidän siis asukuvia eräänlaisena oppimistyökaluna ;) Ruokapostaukset olivat kolmosena (44%) ja neljänneksi sijoittui kuntoilu (41%). Näistäkin aiheista tulee varmasti juttua, koska ne pyörivät päässäni päivittäin tämän uuden elämäni myötä ;) Muutamissa blogeissa kuntoilusta on kerrottu mm. oman viikottaisen kuntoilupäiväkirjan muodossa. Mitäs mieltä olette sellaisista? :)

10 kommenttia:

 1. Hei, kivasti olet koonnut nämä kyselyn tulokset näytille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiva kuulla, että tykkäät :)))

   Poista
 2. Ihana kollaasi, ja miten rakastuinkaan tohon asukuvan mekkoon, se on aivan täydellinen :) Ja äänestystulos muutenkin on itsellenikin mieluinen. Itse ainakin tykkään lueskella muiden urheilupäiväkirjoja, koska jostain syystä saan niistä motivaatiota ja inspiraatiota omaankin liikkumiseen. Toivottavasti päätät siis edes kokeilla sen kirjoittamista tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on tosiaan ihan täydellinen! Sellaisen kyllä ottaisi kovin mielellään omaan vaatekaappiin ;)) Ja kiva, että äänestystulokset miellytti sinuakin :) Kyllä mä nyt ajattelin kokeilla niitä urheilupäiväkirjojen kirjoittamista tänne ja katsotaan sitten miltä se tuntuu - puolin ja toisin :)))

   Poista
 3. Viikottainen raportii kuulostaa kivalta, ehkä se motivoi itseäkin hiukan enemmän lähtemään lenkkipolulle. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Sellaisia siis luvassa ihan piankkoin ;))

   Poista
 4. Kiva että asut ja sistustus saivat eniten ääniä. Taisin niitä itsekin äänestää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä :)) Niistä onkin tosiaan kiva tehdä postauksia! Etenkin asujuttuja on mukava tehdä sitten kun ilmat vähän lämpenee ja voi olla ehkä hitusen luovempi noiden vaatteiden kanssa ;)

   Poista
 5. Ihana kollaasi. :) Asuja, sisustusta ja kuntoilua äänestäneenä olen minäkin lukijana tyytyväinen äänestystulokseen. :) Tuo viikottainen liikuntapäiväkirja kuulostaa hyvältä, mutta tietenkin vain jos itse sen haluat toteuttaa. =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :) Voisin kyllä sitä urheilupäiväkirjaa kokeilla ja katsotaan sitten puolin ja toisin mitä ollaan siitä mieltä :))) Kiva saada joku ihan uusi postausaihe!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design