11.4.12

Kevät ja kukkaset

Räpsin pääsiäisen aikana muutamia kuvia puhelimellani keväästä ja kukkasista :) Äiti oli hankkinut iki-ihania kirsikkapuun oksiakin, joiden kukkaanpuhkeamista odotettiin innolla. Kuten oikean yläkulman kuvasta näkyy, ne olivat loppujen lopuksi melkoinen pettymys. Oksat vain kuivahtivat ja pari surkeaa kukkaa jaksoi pinnistellä auki. Petkuhuiputusta siis.

Luonto sen sijaan pistää parastaan, ja maasta puskee jos jonkinlaista uutta elämää. Vanhempien kotipihassa jännitystä piisaa, koska äiti ei yhtään muista mitä sipuleita on syksyllä maahan istuttanut ;)

Lenkkipolkuni varrella näkyi myös silmuillaan olevia puunoksia. Ihana saada pian väriä puihin!
Lenkkeilystä puheen ollen: innostuin juoksemisesta ilmeisesti vähän turhankin paljon. Olisi pitänyt aloittaa vähän varovaisemmin, sillä nyt kuuden päivän lenkkeilyn tuloksena mulla on äärimmäisen kipeä polvi :/ Nyt on kai sitten pakko levätä pari päivää, jotta tuo rasitusvammaksi diagnosoimani kipu loppuisi. Oletteko te innostuneet jostain lajista nyt kevään tullen? :)

2 kommenttia:

 1. Ihania kukkia. =) Tosiaan, tuo kirsikankukka näyttää aikas ruipelolta. :o Mutta onneksi teillä on sitten siellä monenmoista kukkaa tulossa niistä sipuleista. :))

  Mullakin on harrastus, tosin en ole siitä innostunut kevään tullen, vaan koko talven sitä harjoitin, nimittäin juurikin juoksu on se mun juttu. =) Talvella pahimmilla keleillä juoksin salilla matolla, mutta se ei ole sitten yhtään mun juttu, tosi tylsää kun ei voi seurata maamerkkejä ja maisemia. :D

  Tosiaan, rasitusvammalta kuulostaa, mullakin on oikeassa polvessa kipuilua aina välillä, vaikka juoksenkin säännöllisesti. :o Mulla on kyllä muutenkin polvet kokeneet kovia nuorempana ja siitäkin voi johtua mun kipuilu. :))

  - Tiiu

  Oho, tulipas pitkä teksti taas, sori! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, tosi harmi kun kirsikkapuun oksat ei alkaneetkaan kukkia, koska ne on yksiä kauneimpia kukkia :/ Mutta iloitaan nyt noista maanrakosista tulevista yllätyksistä ;))

   Totta! Kyllä ulkona juokseminen on paljon mukavampaa kuin tunkkaisella salilla matolla kipittely ;) Maisemien vaihtelu ja raitis ilma tekee ulkona juoksemisest huomattavasti mieluisampaa! Koitan nyt vaikka tehdä reippaita kävelylenkkejä sillä välin kun odottelen polven toipumista :))

   Voi Tiiu, pitkät tekstit ja kommentit on aina niin kovin mieluisia! ♥ Älä siis ollenkaan pyytele anteeksi :))) Näitä on kiva lukea ja kuulla teidän muidenkin mielipiteitä, näkemyksiä ja kokemuksia asioista :)) Kirjoita siis aina ihan niin pitkästi kuin vain asiaa on ;)))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design