3.3.12

Päivä Vanhassa Raumassa















Jo aamuvarhaisella heti kahdeksan jälkeen puhelimeni piippasi viestin merkiksi, ja viestissä pikkusiskoni kyseli halukkuuttani lähteä hänen matkaansa Raumalle. Sehän sopi, joten vielä isosisko kyytiin mukaan ja menoksi! Päiväretkemme painottui nimenomaan nostalgiseen Vanhaan Raumaan, joka on täynnä toinen toistaan viehättävämpiä pikkuputiikkeja. Tyhjät vatsat täytimme keskellä Vanhaa Raumaa sijaitsevan Cafe Salin herkuilla :) Kahvila on ehdottomasti suosittelujen arvoinen; valikoima on kattava, palvelu iloista ja itse kahvila hurjan viihtyisä. Retkemme päätteeksi piipahdimme vielä muutamassa liikkeessä, mutta tällä kertaa mitään ei tarttunut mukaan. Kivan päivän päätteeksi täytyy todeta, että keväinen Rauma on aika helmi paikka ;) Oletteko te ikinä käyneet Raumalla? :)

13 kommenttia:

  1. Oi että näyttää kivalta!!! Mun tekis hirveesti mieli lähtee "vanhaan" Porvooseen vai miten se nyt ilmastaakaan :D niin katselemaan vanhoja rakennuksia ja kävelemään pikku kaduilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietkö mulle tulikin tuosta Vanhasta Raumasta vähän Porvoon vanha kaupunki mieleen, mutta pitää kyllä todeta että Porvoon version on jonkun verran hienompi ;)) Sinne pitäisikin muuten taas päästä, viimeistään kesällä kun koko alue on kukoistuksessaan!

      Poista
  2. Oi, näyttääpä siellä jo keväiseltä! Kauniita kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväiseltä tosiaan näytti ja tuntui! IHanaa :)))

      Poista
  3. Hienoja kuvia olet ottanut! :)

    Olisi mukavaa, jos vierailisit blogissani ja liittyisit samalla myös vaikka lukijakseni! :)

    Missingsparkles.com
    ARVONTA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos! :)) Ja kiitos kutsusta, tulen mielelläni vierailulle blogiisi :)

      Poista
  4. No sitähän mää kysyin :D Kyl Raum o ain Raum ;))

    VastaaPoista
  5. Aivan älyttömän kauniita kuvia <3 Rauma on kyllä niin kaunis paikka.. pidän myös Turusta, Naantalista, Porvoosta...oih, kaikista, joissa on tunnelmallisia puutaloja ja muuta arvokasta :) ps. mun täti asuu Kiukaisissa niin on tullut käytyä varsinkin lapsena tuolla Raumalla yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti muru ♥ :)) Ja voi kyllä, nuo mainitsemasi kaupungit on kyllä kaikki tosi kauniita! Oma lemppari taitaa kyllä olla tuo Porvoo - ja sinne pitäisikin ehdottomasti päästä! On se vaan hienoa, että jotain tuollaisia nostalgisia paikkoja on säilytetty :))

      Poista
  6. Rauma on kaunis paikka ja varsinkin vanha Rauma! Ihanaa että jotain vanhaa ja kaunista on säilynyt :)

    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Todellakin kaunis kaupunki, ja siellä pitäisikin käydä paljon useammin. Viimeistään kesällä täytyy tehdä uusi reissu :))

      Poista
  7. En ole koskaan käynyt Raumalla, mutta pelkkää hyvää olen kuullut ja ensi kesänä olis aikomus käydä. :) Viime kesänä piti mennä, mutta olin kipeänä ja reissu peruuntui. :((

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivottavasti pääset tulevana kesänä! Kesällä paikka on vielä enemmän edukseen :)) Tuollaiset pikkuputiikit on tosi ihania ja niistä tekisi vaikka minkälaisia löytöjä. Kannattaa siis varata muutama ylimääräinen euro mukaan! ;)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design