21.3.12

Modern Preppy


Kuvat Lindex.
Tänään Lindexin myymälöissä ja verkkokaupassa on mahdollisuus päästä käsiksi Modern Preppy - mallistoon, jonka keulakuvana toimii sympaattinen Gwyneth Paltrow :) Itse en ollut tv -mainoksia enempää näihin vaatteisiin aikaisemmin tutustunut, mutta nyt kun kävin netissä kurkkimassa löysin yllätyksekseni muutaman aika kivan jutun :) Nuo kollaasin neljä vaatekappaletta ovat siis omat ehdottomat suosikkini! Meinaatteko te sijoittaa eurojanne näihin vai iskeekö tämä mallisto laisinkaan? :)

12 kommenttia:

  1. Tuo bleiseri <3 aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä!! Näyttää upealta, ja on just sellainen seilori -henkinen, mikä olis upea kesäasuissa :))

      Poista
  2. Jep, juuri äsken klikkailin omat suosikkini verkkokaupan kautta kotiin :) Todella monta kivaa juttua, olisin voinut tilata vaikka kaikki ja eri väreissä...! :D Muhun todella iskee tämä preppy-tyyli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepäs se - liian paljon liian ihania juttuja :D Preppy -tyyli on mulle aikaisemmin ollut vähän vieraampi, mutta hiljalleen olen sitä kohti siirtynyt ja tämä iski nyt ja kovaa ;)))

      Poista
  3. Bleiserin ajattelin käydä hakemassa itselleni=) Jos eivät heti lopu kaupoista. Viimeksi kun Reese oli mallina Lindexillä niin en ehtinyt omaa kokoa enää saada vaikka yhtä ruutupaitaa silloin kovasti himoitsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivottavasti ehdit saada omasi! Ilmeisesti monessa paikassa nämä on viety käsistä, ja moni on jäänyt ilman omaa kokoaan - juuri niinkuin Reesenkin malliston kanssa :/ Eipä silti ihme, onhan nämä tosi hienoja vaatteita :)))

      Poista
  4. Minusta mallisto näyttää oikein kivalta :)

    VastaaPoista
  5. Nuo bleiseri ja raitapaita näyttävät tosi hyviltä, ja myös se sinivalkoraidallinen maximekko näytti kivalta. Ajattelin käydä katsomassa myös paikan päällä jos vaikka jotain tarttuisi mukaan. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo, se maximekko oli myös upea vaikka se ensialkuun menikin multa täysin ohi! Toivottavasti löydät jotain mieleistäsi :)))

      Poista
  6. Loppujen lopuksi tuosta Modern Preppy -mallistosta kotiutui vain se valkoinen kangaskassi, bleiserissä oli liian lyhyet hihat ja raitapaitaa paljeteilla ei enää ollut kun kävin liikkeessä. :/ Mutta Lindexin omasta mallistosta lähti kyllä kotiin mukaan raidallinen t-paita ja kaksi erilaista rusettipaitaa. :)

    Ne rusettipaidat sopis kyllä sullekin, nämä on siis kyseessä:

    http://www.lindex.com/fi/naiset/ylaeosat/paidat/6784820/pusero/?styleId=24620268

    ja

    http://www.lindex.com/fi/naiset/ylaeosat/paidat/6751522/Pusero/?styleId=23076229 =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se kassi oli tosi ihana! Tämän malliston vaatteet taidettiin viedä aikalailla käsistä, ja monesta oli koot loppu täälläkin kun liikkeessä pyörähdin :/

      Voi eiiii Tiiu, nuo rusettipaidat on ihan supersuloisia!! Etenkin tuo jälkimmäinen pitkähihainen on liian ihana ♥ Hmm pitääköhän lähteä vielä uudelle kierrokselle... ;))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design