19.3.12

Kiitos!

Kiitos ♥ Ette mitenkään pysty arvaamaan miten iloiseksi olen tullut teidän äärimmäisen ihanista viesteistä ja kommenteista! Sairaalassa makoillessani luin kännykän kautta paranemistoivotuksianne siskoni kirjoittamaan postaukseen, ja arvontaan jättämiänne kauniita sanojanne. Niistä tuli niin mielettömän hyvä mieli, etten osaa edes sanoin kuvailla! Joudun siis vain tyytymään välittämään teille nöyrimmät kiitokseni :)) Ootte te mahtavia ♥

Kotiuduin viikonloppuna ja olo paranee kohisten päivä päivältä :) Täytyy kyllä sanoa, että aika hurjaksi on mennyt meininki tuolla julkisella sairaanhoitopuolella. Kotiin lähetetään välittömästi, kun omat jalat vähääkään kantaa, ja itsekin olin melkoisen puolikuntoinen sairaalasta poistuessani. Toisaalta en hanttiinkaan halunnut laittaa, koska onhan koti aina koti :)

Arvontakin on vihdoin hoidettu! Niin kovin mielelläni olisi halunnut antaa jotain kivaa useammallekin, mutta se ei kai ole se idea arvonnoissa ;) Kiva silti muistaa edes yhtä teistä ja tällä kertaa onni osui nimimerkin NoobaX kohdalle, paljon onnea! :) Tarkistahan sähköpostisi ;)

Aurinkoista kevätviikkoa! :)

27 kommenttia:

  1. Alkoipas viikkoni mukavasti! :) S.postia laitettu sulle äsken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ihan mahtavaa!! :)) Paketti menee postiin tänään, joten saanet sen parin päivän sisällä ;)

      Poista
  2. saako kysyy et miksi jouduit sairaalaan? Toivottavasti ei johtunut noroviiruksesta kun se on kuulemma vienyt monia sairaalaan,muistan kun itselläni oli se ja oksensin 8h putkeen ja 39 asteen kuume,itse olisin kyl halunnut kans sillo sairaalaan,heh. Mut kiva kun pääsit kotiin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi en nyt halua sen enempää täällä blogissa sairastumiseni syitä kertoa :/ Menee taas liiaksi sinne yksityisyyden puolelle, toivottavasti ymmärrät! :)
      Sairastelu on kyllä ihan hanurista - oli syy mikä tahansa. Noroviruskin on varmasti yksi inhottavimmista!! Täällä asiat näyttää kuitenkin lähes yhtä valoisalta kuin sää tuolla ulkona, joten nyt ei voi kuin nauttia ja toipua rauhassa loppuun :)))

      Poista
  3. Hienoa että pääsit kotiutumaan! Nyt sitten lepoa vaan vielä, jos et ihan kunnossa ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ja oot oikeassa, levätä täytyy edelleen. Kroppakin sen kyllä kertoo, jos vähänkään alan liikaa touhuamaan ;)) Hiljaa hyvä tulee!

      Poista
  4. Ihanaa kun palasit kotiin! Lepoa edelleen. Me jaksetaan kyllä sua odottaa takaisin tänne kirjoittelemaan. Parane pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen iii ♥ Kyllä vaan, levätä tosiaan täytyy, mutta tämä blogi on kyllä juurikin se henkireikä jota tarvitsen tässä toipumiseni ohella ;)) Kirjoittelen toki vointini ja jaksamiseni mukaan! Niin ihana kun ootte täällä kuitenkin odottamassa ♥ :)))

      Poista
  5. Kiva kuulla, että oot palannut! Toivottavasti jo entistä eheämpänä! <3 Yritinkin sulle rimpautella, mutta taisit olla muissa maailmoissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entistä eheämpänä nimenomaan!! Hei soitappa tänään uudelleen, koitan olla tällä kertaa valppaana ;)

      Poista
  6. Ihanaa kun olet tervehtynyt ja palannut tänne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!! Ihanaa olla taas kotona ja blogin parissa :)))

      Poista
  7. Paranemisia edelleen ja kirjoittelehan taas kuulumisia, kun jaksat :)

    sipsi@iki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :))) Kirjoitan tosiaan voinnin mukaan, mutta kyllä tuossa sairastellessa pääsi sellainen inspiraatio iskemään, että saattaa näitä postauksia suhteellisen tasaiseen tahtiin tulla ;)))

      Poista
  8. Ihanaa kun oot taas täällä, mutta parantele nyt itsesi kunnolla niin ei tule mitään jälkitauteja! :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu! ♥ Jeps, maltti on nyt valttia - mutta harmillisesti se ei ole mun vahvimpia puolia ;)) Mutta koitan ottaa iisisti ja malttaa vielä levätä!

      Poista
  9. Ihanaa, olet päässy kotiin <3 Kotona paranee aina parhaiten, joten nyt vaan rennosti ja teet kaikkea ihanaa, kuten löhöilet ja syöt herkkuja, jos vaan pystyt :) Rutistuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos murunen ♥ Herkuttelu sai jo alkunsa, kun pyöräytin eilen itselleni pellillisen mokkapaloja :D Nyt sitten vaan sitä löhöilyä :)))

      Poista
  10. Ihana kuulla, että olet taas kotona ja paremmassa kunnossa :) Blogisi on aina niin hyväntuulinen ja positiivinen, että täällä on jotenkin rentouttavaa käydä lueskelemassa postauksia. Toivottavasti olet pian taas täysin kunnossa. Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kaunis kiitos ihastuttavista sanoistasi!!! ♥ Leveän hymyn sait huulilleni :))) Tosi ihanaa viikkoa myös Sinulle! :)

      Poista
  11. Kiva kuulla, että olet päässyt kotiin! Tämä on niin piristävä ja hyvän mielen blogi että tulee usein vierailtua! :) Ja noi sun hiukset, oon vähän vihreä... ;) Aurinkoista keskiviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai ehkä kuitenkin tiistaita ensin, mutta toki myös aurinkoista keskiviikkoakin, sitten huomenna:)

      Poista
    2. Iiiiih ihana!!! ♥ Kiitos paljon, voi että miten kiva kuulla :))) Mutta hiukset...ne on niin pahasti päivityksen tarpeessa, ettet uskokaan! Ajattelin kyllä tällä viikolla varata ajan kampaajalle ja hakea kunnon kevätlookin ;))
      Ihanaa tiistaita, keskiviikkoa ja kaikkia muitakin päiviä myös Sinulle ;)))

      Poista
  12. Kiva, että olet jo päässyt kotiin! Toivu rauhassa. <3

    - Suide

    VastaaPoista
  13. Ihanaa, että olet päässyt kotiin lepäilemään. Iso paranemishali! <3

    Trina, http://trinanlaivassamukana.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia paljon!! ♥ Olo kyllä paranee vauhdilla, ja tällaisista viesteistä tulee niin hyvä mieli, että ihan varmasti sekin vaikuttaa positiivisesti toipumiseeni :))) Siispä suuri kiitos!!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design