2.2.12

Pentikin kevät ja kesä












Jo monena vuotena Pentikin kevätmallisto on ollut mieleeni, kun taas kesän värikylläisyys on tuntunut turhan voimakkaalta - ja näin näyttäisi olevan asian laita tälläkin kertaa :) Gardenia viehättää pastellisuudellaan ja hempeydellään, mutta Mansikan värejä en vain osaa nähdä omassa kodissani. Olen muutenkin huomannut hankkivani entistä vähemmän sesonkituotteita ja keskittyväni enemmän ajattomaan perusmallistoon. Onkos Pentikin kevät ja kesä teidän mieleen? :)

14 kommenttia:

  1. Omia lemppareitani Pentikiltä on nimenomaan kaikki valkoiset ja vaaleat jutut, eivätkä nuo kaikken värikkäimmät jutut oikein iske :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmasti onkin pidemmällä tähtäimellä fiksumpaa ostaa noita neutraaleja perusvalikoiman juttuja, joille on käyttöä ympäri vuoden :))

      Poista
  2. Pentikin lemppareita on Inkivääri-astiasto (harmi kun se sininen lopetettiin :( ) ja huovat. Ja tietty kaikki ihanat tyynynpäälliset. ;) Rauhalliset valkoisen, beigen ja harmaan sävyt iskevät kovimmin, mutta onpas sitä muutama väriläiskäkin tuotu Pentikiltä kotiin. =)

    - Tiiu

    Ps. Ne hopeanväriset porot kuuluvat joka joulu sisustukseen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyynynpäälliset on myös mun heikko kohta Pentikillä ;) Lisäksi monet metallisisustusjutut on kivoja, ja itse kerään Anis -sarjaa, mikä yksinkertaisuudessaan miellyttää kovasti :))

      Poista
  3. Oi kiertelin eilen Pentikillä ja sieltä olisi voinut napata mukaan vaikka mitä. Jotenkin ne kaikki kevään värit ynm. voi että :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih tuttu tunne Pentikillä - usein sieltä kantaisi mieluusti kotiin puolen myymälää ;))

      Poista
  4. Olin vähän pettynyt tähän mallistoon, jotenkin tylsä... yleensä tykkään Pentikistä, mutta tämä mallisto ei vain iskenyt, ei etenkään tuo gardenia-kuosi. Tuollaisen korituolin voisin kuitenkin huolia parvekkeelle, se näyttää mielenkiintoiselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se menee, kaikki ei miellytä kaikkia - ja niin sen ehdottomasti kuuluu ollakin :)) Erilaisuus on rikkaus! Korituoli on unelma <3 Sellaisen haluaisin minäkin!!

      Poista
  5. Ihanan hempeitä uutuuksia! Sopisivat etenkin keväiseen sisustukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ja nyt tekisi kyllä mieli alkaa laittaa kevättä omaankin kotiin.. ;))

      Poista
  6. Voi miten nätti blogi sinulla. Kivaa kun löysin tänne.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Alma, ja kaunein kiitos ihanista sanoistasi :) Tulipa hyvä mieli niistä! Nyt täytyy sanoa, että mustakin on tosi kiva kun löysit tänne - kävin kurkkaamassa omaa blogiasi, ja tykästyin! Jäänpä seuraamaan ;)
      Niin, ja oikein lämpimästi tervetuloa tänne toistekin :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design