4.2.12

Liukuvärjättyä

Kuvat Googlen kuvahausta.
Omien hiusteni tyvikasvua tuskastellessani ajauduin haaveilemaan kokonaan uudesta hiusväristä. Uusin haksahdukseni on liukuvärjäys. Tuollainen voisi olla aika hauska saada kesäksi, mutta enpä tiedä miten homma mahtaisi toimia pidennysten kanssa... Omat hiukset on kuitenkin vielä sen verran lyhyet, ettei tällainen väritys varmaan pääsisi oikeuksiinsa niissä. No tytöt, mitäs te tykkäätte? :)

14 kommenttia:

  1. Miksi oma juurikasvu ei koskaan näytä tyylikkäältä liukuvärjäykseltä vaan ainoastaan kamalalta juurikasvulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahha todella hyvä huomio!! :D Nii-in, miksei? :D Olis niin kätevä tuollainen "luonnollinen" liukuvärjäys ;)))

      Poista
  2. Lauren Conradin hiukset on ihanat aina! Mä olen lopettanut hiusten värjäämisen ja annan oman värin kasvaa, käytän kyllä viikottain monenlaisia hopashamppooita ja vastaavia ettei juurikasvu olisi liian karun näkönen :D Alkuun se oli ihan kamalaa, mutta nyt alkaa näyttää ihan kivalta. Vielä kun kesä tulee ja aurinko alkaa vaalentamaan luonnollisesti :) Ja uskon että myös sun hiuksiin saatais liukuvärjäys jos se vaaleampi väri olisi vaan hieman vaaleampi eikä ihan blondi :D

    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuo on kyllä ihana juttu, että antaa hiuksille oman luonnollisen väritilan! Mulla se ei kyllä ole maantienharmaine hiuksineni mitenkään mahdollista ;) Ja ihan oikeassa olet, aivan vaalea mulle ei mitenkään sovi vaan täytyisi pysytellä kaukana selvästi blondeista sävyistä! ;)))

      Poista
  3. Tykkään kyllä, jos se on tehty maltillisesti, kuten kuvissa :) Siskolla on just semmonen ja ei näyttänyt ollenkaan hullummalta. Voiskohan sellasen saada oikeestikin aika tummiin hiuksiin? Kampaajat ei ikinä halua lähteä vaalentaan mun hiuksia :( Ehkä mä ylipuhun ne ;) Mut en mä silti blondi halua latvoistakaan olla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sen varmaan saisi tummiinkin hiuksiin, mutta ainahan tuollainen vaalennus rasittaa hiusta, joten siksi sun kampaajatkaan ei kai haluaisi lähteä tuolle linhalle sun ihanien kutrien kanssa ;))
      Jotain uudistusta olisi kyllä kiva saada, mutta laitetaan nyt vielä toistaiseksi mietintämyssyn alle :)

      Poista
  4. Mä en oo vieläkään syttynyt liukuvärjäyksestä. Itse tykkään, että kaikki hiukset ovat suurin piirtein saman väriset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi ! ekast kuvasta tykkään, ketä se on ? nyt en tunnista :/ mut oon ite nyt ottanut ruskeita raitoja mustiin hiuksiin ja ok mut toi näytti kyl kivalta : )

      ane

      Poista
    2. iii: Voi hyvin olla ettei mun rohkeus sittenkään riitä noin radikaaliin ratkaisuun ;) Pieni raitasuus tai hiusten hienovarainen sävyero saattaisi olla parempi ratkaisu pidemmän päälle :))

      ane: Mun suosikki on myöskin tuo eka! Ei oo niin kova kontrasti tumman ja vaalemman sävyn välillä :)) Tämän kuvan kaunotar on Camila Alves - brasilialainen malli, ja Matthew McConaugheyn tyttöystävä ;)

      Poista
  5. Oon nyt pitänyt itselläni puolisen vuotta liukuvärjättyä tukkaa. Helpotaa kummasti, kun ei tarvitse joka kuukausi värjätä juurikasvua pois! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosiaan varmasti suuri helpotus! Itsekin täällä just tuskailen oman tyvikasvuni kanssa ;))

      Poista
  6. Mä oon ihan rakastunut liukuvärjättyihin hiuksiin! Helpot huoltaa ja niin makeet... :D

    Omiin hiuksiin kevyt liukuväriefekti tuli luonnostaan kun niitä ensin oli vaalennettu ja sen jälkeen tummennettiin, jonka jälkeen tummempi väri pikkuhiljaa haalistu samalla kun oma väri kasvoi juurista. Oli sen verran kivan näkönen etten raaskinut kampaajalla sitä peittää vaan sen sijaan vaalennuspesulla ja raidoilla vähän vielä korostettiin efektiä! Ja mitä enemmän omaa väriä tulee esiin, sitä kivemmalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, sullahan meni tosi kätevästi tuo liukuvärjäys! :) Ja näyttääkin muuten TODELLA hyvältä! Mitenköhän en kiinnittänyt niihin aikaisemmin huomiota... Olen siis seurannut blogiasi (tätä uutta ja aikaisemmin sitä vanhempaakin) hetken aikaa, ja tykkään kovasti :))
      Ja hei, kiva kun jätit kommentin! :)

      Poista
  7. Liukuvärjäys sopii kyllä hyvin lyhyempiinkin hiuksiin kunhan vaan aloittaa sen ylempää :) Ja mulla käy pidennykset hyvin edelleen kun tyveä värjättiin hiukan tummemmaksi ja latvat jäi siihen keskiruskeaan sävyyn.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design