13.2.12

Happy Monday!




Hei ja mukavaa alkanutta viikkoa :) Itse olen käynnistynyt edessä olevaan seitsenpäiväiseen rupeamaan melko verkkaisesti, mutta onneksi tänään ei ole kiire minnekään. Suunnittelutyö on kyllä jo hyvässä vauhdissa, ja olen laatinut jos jonkinmoista listaa: viikon aikana tehtävistä asioista, kaupasta hankittavista välttämättömyyksistä, koulutehtävistä, joiden deadline lähestyy :)
Lauantaina siivouspuuskassani intouduin vaihtamaan myös tyynynpäälliset olohuoneen sohvalle. Jännä miten noin pienellä muutoksella saa koko ilmeen paljon pirteämmäksi :) Joko te olette laittaneet kevättä kotiinne? :)

Iloista maanantaita ja kaikkea kivaa uuteen viikkoonne! :)

Ps. Eräs blogimaailmasta löytämäni ihanuusneitonen täyttää tänään pyöreitä vuosia,
joten haluaisin vielä toivottaa mitä parhainta synttäripäivää Sinulle, C ♥:)

12 kommenttia:

  1. Miten kaunista! Huokaus vaan taas pääsee kuule, ihania tyynyjä ja niin raikasta ja siistiä :)
    Mistä olet tyynyt löytänytkään? Mä en ole vielä ehtinyt vallata sohvaa uusilla tyynyillä, mutta kyllä tässä nyt joku kerta pitäis sit kun sattuu hyviä nenun eteen. Tosin, aloitan varovasti harmaa-valko-mustilla varmaan ;) Ei tosin kovin keväistä, mutta jostain se täytyy aloittaa ja rohkastua siitä sitten ;)

    Oi, enkai se minä ole!? Vai täyttääkö joku toinenkin?
    Olet kyllä varmaan kultaisin ihminen ikinä <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii pieni väriruiske tekee kyllä ihmeitä ;)
      Tyynyt on taas ylläripylläri Pentikiltä :D Se taitaa olla mun luottokauppa tyynynpäällisten(kin) suhteen ;) Tuo harma-valko-musta on kyllä todella mainio valinta, johon saatan minäkin vielä päätyä kesään mennessä :D Vähän pelottaa, että mahdanko nyt kyllästyttää itseni loppuun asti väreillä jo nyt, ja sitten kesällä en kestä enää yhtään väriläiskää kotonani.. No, ei kai sentään :)

      Ja kyllä vaan, juurikin Sinulle oli nämä onnittelut osoitettu ♥ Toivottavasti sulla on ollu ihan superkiva päivä!! :)))

      Poista
  2. Meidän kotiin ei ole vielä laitettu mitään keväistä. Eiköhän tuota pikkuhiljaa jotain kivaa sinne kuitenkin voisi suunnitella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa joo, eihän tässä vielä mitään kiirettä ole :) Ja hyvin suunniteltu on tunnetusti puoliksi tehty, joten jos vaikka nyt aloittaa siitä suunnittelusta ;))

      Poista
  3. Kylläpä on piristävä näkymä olkkaristasi ♥ Itsellänikin vallitsee kovin vaalea sisustus kodissani, joten pienet väripilkut tekevät aina ihmeitä :)

    - M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)) Ja kyllä, jotenkin jo kaipasin jotain väriä ja heti tuli itsellekin pirteämpi olo. Väreillä on tosiaan vaikutusta! :)

      Poista
  4. Ihanan pirteän näköiset tyynyt! Voisinpa itsekin harkita pinkkiä valkoisen sohvan kaveriksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, ihana ♥ :) Harkitse ihmeessä, pinkki ja valkoinen on sydänystäviä ;))

      Poista
  5. Aivan ihanan värisiä tyynynpäällisiä! Sopii muuten noin vaalean sisustukseen kuin nappi silmään ja tekee huoneesta heti pirteämmän näköisen :) Ihana ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kaunotar :)) Välillä koen "allergisia reaktioita" värejä kohtaan, mutta jotenkin tämä tuleva kevät on saanut minutkin ihastumaan pieniin väriläiskiin ;)

      Poista
  6. Ihanan pirteä olohuone! :) Tykkään. Ehkä hankin itsellekin noita laskostettuja(?) tyynynpäällisiä. ;)
    Tsemppiä koulujuttuihin!

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tiiu :)) Nuo vekatut/laskostetut tyynynpäälliset on kyllä hurjan kivoja, ja niistä löytyy monia värivaihtoehtojakin - suosittelen :)) Ja voi kiitos, tsemppiä taas tarvitaan ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design