18.2.12

Eilen illalla


 Rauhallisesta kotona hengailusta,
kissojen silittelystä
ja leffojen katselusta
- niistä oli eilinen ilta tehty :)

Ps. Kate Reddy oli pienoinen pettymys. SJP luonnollisesti pelasti osittain ihan vain olemalla tässä elokuvassa, mutta juoni oli kohtalaisen olematon eikä mitään huimia näyttelijäsuorituksiakaan tässä tapauksessa nähty. Crazy, stupid, love sen sijaan oli todella iloinen yllätys ja Steve Carell todisti jälleen hulvattomuutensa :) Hauska, romanttinen, hyvänmielen elokuva. Kannattaa katsoa!

10 kommenttia:

  1. Itsekin olen nähnyt nuo molemmat leffat ja olen aikalailla samoilla linjoilla sinun kanssasi noista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hauskaa, että meillä on samanmoinen maku :))

      Poista
  2. Nyt on pakko kommentoida, just eilen katoin kavereitten kans ton Kate Reddyn ja oli kyl pahimman luokan pettymys! Siis eihän siinä ees ollu mitään juonta koko leffassa :D SJP:tä on kyllä aina ilo katsella, mutta tota leffaa ees se ei onnistunu pelastamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Mutta totta, harmittavan juoneton ja muutenkin tasapaksu pannukakku koko leffa tosiaan oli. Itse olen kyllä sen verran toivoton SJP-fani, että sen avulla sain elokuvasta edes jotain irti ;))

      Poista
  3. Pitäis kans vuokrata pitkästä aikaa joku leffa. Meillä on tuo kotiteatterihuone, mutta eipä siltikään ole ehtinyt mitään katsomaan. :/
    Ihanaa lauantaita sinne ja kisulle iso muiskaus. Hih. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kotiteatterihuoneessa saa varmasti ihan erilaisen leffatunnelman kun näillä mun viritelmillä! :) Siihen vielä kunnon leffaeväät kylkeen, niin kyllä kelpaa ;) Nyt vain äkkiä kalenterista tilaa kunnon elokuvaillalle :))
      Kiitos muru ♥ Tuosta pikkuisesta kisusta onkin kuoriutunut varsinainen pusuttelija, ja aamulla sainkin herättyäni kunnon pesut ;)) Ihanaa lauantaita myös sinulle! :)

      Poista
  4. Olen nähnyt kummankin noista leffoista, ja mä taas tykkäsin enemmän tuosta SJP:n leffasta. Makuasioita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin! Makuasioita tosiaan, ja niin sen kuuluu ollakin. Jokaiselle jotakin ;))

      Poista
  5. Aargh! Katsoin eilen ton Kate Reddyn, ja kihisin kiukusta. Oivoi, kylläpä onkin rankkaa handlata työ ja perhe kun on rahaa kuin roskaa, lastenhoitaja ja aviomies! :D Okei, katkeruutta herätti myös. SJP pelasti kyllä sen, mitä pelastettavissa oli. :)

    Suide loman tarpeessa (ai niin, mutta mähän olen lomalla! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo-o tämä leffa oli kyllä tosi kaukana todellisuudesta ja oikeista ongelmista, ja muutenkin aika lailla täyttä höttöä ;) Mutta samaa mieltä, SJP todella oli se pieni pelastus :))

      Hei joko sä pian starttailet sinne etelään?? Ihan mielettömän ihanaa lomaa, Suide!! ♥ :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design