1.1.12

Vuosi 2011

Tammikuu
Vuoden 2011 alussa asuin edelleen Oulussa ja talvi oli hyisevän kylmä. Käytiin silloisen avomieheni V:n kanssa katsomassa poroja keskustan tapahtumassa, mutta tosi paljon tuli vietettyä aikaa sisätiloissa paossa paukkupakkasilta.


Helmikuu
Herkuttelua ja bileitä :) Tehtiin V:n kanssa kesä talven keskelle sangrialla ja  hedelmäisellä kanasalaatilla. Ystävänpäivänä vietettiin kaksistaan lettukestejä ja kotikaupungissani juhlin ystävien kanssa Pink Party -teemalla :)




Maaliskuu
Pakkassäätä ja korkeita luminietoksia riitti maaliskuulle asti. Silloin oltiin laskiaisriehassa moottorikelkka -ajelulla, pulkkamäessä ja mutusteltiin laskiaispullaa.



Huhtikuu
Kauan odotettu etelänmatka toteutui huhtikuussa. Lähdettiin V:n kanssa Rodokselle nauttimaan lämmöstä, auringosta ja lomasta. Reissu oli oikein onnistunut ja matkasta jäi monia mukavia muistoja.



Toukokuu
Kesän kynnyksellä ostin itselleni ihkauuden polkupyörän :) Pyörä on vaihteeton, valkoinen ja veikeä - ja edelleen kovassa käytössä.


Kesäkuu
Kesäkuun kohokohta oli matka Englantiin! Ensin vietettiin kolme päivää maan eteläosassa "landella" ihan huikeissa maisemissa ja lopuksi yksi päivä Lontoon vilskeessä. Kiva reissu oli tämänkin :)



Heinäkuu
Sitten juhlittiin! Tämä heinäkuu säilyy muistoissani omien synttärijuhlien sekä työpaikan ihanien tyttöjen kanssa vietettyjen kesäjuhlien muodossa :) Tuosta terassikuvasta tulikin aivan älytön ikävä Oulun tyttöjä! ♥




Elokuu
Kesä päättyi ystävien kanssa tehtyyn Tukholman matkaan sekä muuttoon pois Oulusta etelämmän takaisin omaan kotikaupunkiin ja omaan kotiin. Näin jälkeenpäin ajateltuna samalla tosi rankkaa ja tosi ihanaa aikaa.



Syyskuu
Syyskuussa palasin takaisin koulun penkille ja elämä alkoi taas tasaantua ja asettua uomiinsa. Hymyilytti aika paljon ja usein - ihan muuten vaan :)


Lokakuu
Lokakuussa nettishoppailin oikein urakalla! Ostoskoriin päätyi mm. saappaat, mekko, korkokengät ja paitapusero. Ihan onnistuneiksi hankinnoiksi on nuo kaikki osoittautuneet :) Kuun alkupuolella vietettiin myös siskoni tupareita ja ilta olikin yksi syksyn ihanimmista :)




Marraskuu
Marraskuussa talvesta ei ollut vielä tietoakaan ja asut oli sen mukaisia. Villapaidat ei houkutelleet vaan teki mieli aika usein laittaa päälle jotain kevyttä. Loppukuusta piti kuitenkin alkaa virittäytymään joulutunnelmaan, sillä siitä alkoi pikkujoulukausi!



Joulukuu
Vuoden viimeinen kuukausi täyttyi pikkujouluista ja parista muista juhlista. Joulutunnelman virittelystä huolimatta se aito fiilis jäi löytymättä pääosin mustan maan vuoksi. Vuodenvaihteeksi saatiin vihdoin hento lumipeite maahan ja muutama aste pakkastakin.





Vuosi 2011 piti sisällään pieniä ja suuria asioita, muutoksia ja mullistuksia :) Jännityksellä, innokkaana ja toiveikkaana odotan, mitä kaikkea tämä juuri alkanut vuosi 2012 tarjoaakaan!

Mitä onnellisinta vuotta 2012 teille kaikille! ♥

14 kommenttia:

  1. Milloin erositte V:n kanssa? Ja miksi? :((

    VastaaPoista
  2. Olisitko voinut hieman kertoa opinnoistasi?

    VastaaPoista
  3. Ah en voi muuta kuin ihailla pukeutumistasi: niin tyylikästä ja huolitellun näköistä! :)

    VastaaPoista
  4. Upea sun olohuoneen tapetti. Mistä olet löytänyt sen ja mikä on mallin nimi?

    Kyseleepi oman olohuoneensa tapetteihin totaalisesti tympääntynyt rouvashenkilö.

    VastaaPoista
  5. Voi vitsit mikä vuosi sulla on ollut! Aivan ihania juttuja, myös niitä surullisia, mutta kukapa kokonaista pitkää vuotta pääsisi ilman hetkittäistä surua! Vaikutat kyllä uskomattoman herttaiselle ja positiiviselle ihmiselle, oon varmasti ennenkin sen sanonut :)
    Ja niin kaunis! Voi taivas tuotakin kuvaa, jossa sulla on ehkä synttärit? Mikä kaunotar <3

    Polkupyöräkuva alkoi naurattaa ja kotikuvat aiheutti ihannoivia huokailuja :D
    Ihanaa, että jaoit meidän kanssa sun vuoden kuvineen päivineen, kiitos oli superia katsella ja lueskella :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Erosimme kesällä, mutta eron syyt on sitä henkilökohtaista aihealuetta, jota en valitettavasti halua täällä blogissa jakaa. Toivottavasti ymmärrät! :)

    Anonyymi: Hmm mitäköhän opinnoistani kertoisin.. Opiskelen tradenomiksi ammattikorkeassa. Olen aloittanut opinnot jo vuonna 2006, mutta työt veivät mennessään 3 vuoden ajan, jolloin opiskelu jäi täysin telakalle. Syksyllä palasin takaisin koulun penkille ja valmistumisen pitäisi häämöttää tämän vuoden loppupuolella :) Kysy toki, jos haluat tietää jotain muutakin! :)

    Jossu: Voi että, kaunis kiitos!! ♥ :) Aivan ihania sanoja, vaikka itse en osaa ajatella omaa pukeutumistani tuolla tavalla ;)

    Anonyymi: Tapetti on Designers Guildin ja pienen salapoliisityön jälkeen löysin tapetin nimenkin, eli kyseessä on Taraz Wallpaper-kokoelman malli nimeltään Dushak Silver :) Kannattaa katsoa netistä, mikä on Sinua lähinnä oleva Designers Guildia myyvä liike :)

    Cherry: Voi sinua ihanaa ♥ Niinhän se on, että vuoteen tosiaan mahtuu monenmoisia juttuja, mutta se kai on sitä elämää :)
    Sulla on aina niin mielettömiä kommentteja, että ne on aina pakko lukea pariin kertaan ja hymistellä niistä tulevaa hyvää mieltä :) Kiva, että tykkäsit tästä postauksesta! :)))

    VastaaPoista
  7. Ihanaa vuotta sinullekin!♥ Mullakin kulunut vuosi oli aika raskas ja muutoksia ja muuttoja täynnä. Onneksi kaikki järjestyy kuitenkin ajallaan!

    VastaaPoista
  8. Miss M: Kiitos ja sitä samaa Sinulle ♥ :) Voi että, toivon todella, että sinäkin saat asiat järjestykseen! Ehkäpä tämä vuosi olisi meille armollisempi ja luvassa olisi kaikkea todella kivaa? ;)

    VastaaPoista
  9. Kauanko olitte yhdessa V:n kanssa? Ja oliko ero yhteinen paatos? :(

    VastaaPoista
  10. Oi mistä olenkaan jäänyt paitsi! Ihana postaus ja onko tuo elokuun ekassa kuvassa oleva punainen vaate hame? jos on niin saako siitä tarkempaa kuvaa ja ostopaikkaa? ;)

    Olen ollut lomamatkalla, enkä siksi ole kommentoinut piiitkään aikaan. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  11. Tiiu: Voi että, oot päässyt lomailemaan!! Olitko oikein jossain etelän lämpimässä? Mulla on ihan mahdoton matkakuume, mutta taitaa jäädä täysin haaveilun tasolle omat matkustukset :S
    Onpas kiva, että tykkäsit postauksesta! Se hame on ostettu Zarasta viime keväänä, ja olikin muuten yksi lempparivaatteistani koko kesänä :)

    VastaaPoista
  12. Tällä kertaa lomailtiin ystävän kanssa ihan vaan Suomessa, Pohjanmaalla enimmäkseen. =) Sellaista maakuntamatkailua. :D Mutta kivaa oli, ja lunta siellä ainakin riitti ja olipa tännekin matkan aikana tullut, kun kotiin palattiin viikonloppuna. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  13. Apua mistä olet löytänyt tuon ihanan vaalean rusetillisen puseron, sekä tuon valkoisen pussimaisen paidan? Aivan ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rusettipusero on tilattu Ellokselta (merkki Esprit) ja valkoinen löysä paita puolestaan on ostettu viime kesänä Tukholmasta (merkki Saint Tropez). Molemmat on kyllä yksiä omiakin lemppareita! :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design