9.1.12

Uuteen viikkoon


Tämä uusi viikko ja päivä alkoi Lumenen Mikrokuorinnalla ja joululahjaksi saadulla Ravitsevalla Tehohoidolla. Kuorinta on ollut käytössäni jo pidemmän aikaa, mutta jo muutaman päivän perusteella voisin sanoa Tehohoidonkin olevan erinomainen tuote. Reipasta alkanutta viikkoa! :)

7 kommenttia:

 1. Näyttää kivan pirteältä tuo tehohoito! Miten oot huomannu sen vaikutuksen käytännössä ja käytetäänkö sitä päivittän? :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
 2. Kristiina: Pullo sisältöinen on kyllä houkuttelevan näköinen! :) Mulla tuo on pehmentänyt ihoa, siitä on tullut väriltään tasaisempi eikä iho ole ollenkaan niin kuiva kuin tavallisesti! Olen laittanut tuotetta nyt toistaiseksi aamuin ja illoin kasvovoiteen alle :)

  VastaaPoista
 3. Olen miettinyt tuon kyseisen tehohoidon hankintaa, mutta vielä en ole saanut aikaseksi. Lisäkosteutus näin talvella ei olisi yhtään pahitteeksi. Päädyin blogiisi muutama päivä sitten ja päätin jäädä seurailemaan kivoja kirjoituksiasi :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuo sama kuorinta ja tykkään tosi paljon! Siinä on juuri sopivasti rakeita.

  VastaaPoista
 5. Mulla on tuo sama kuorinta ja tykkään tosi paljon! Siinä on juuri sopivasti rakeita.

  VastaaPoista
 6. Mulla on tuo sama kuorinta ja tykkään tosi paljon! Siinä on juuri sopivasti rakeita.

  VastaaPoista
 7. Elli: Mullakin tuo tuote roikkui hankintalistalla vaikka miten kauan, mutta olen kyllä tosi tyytyväinen kun se nyt itseltä löytyy! Lisäkosteutus on tosiaan tarpeen, ja tuo Tehohoito on kelpo apu kuivalle iholle :)
  Lämpimästi tervetuloa mukaan ja kiva kun olet tänne löytänyt! :)))

  Ansku: Samaa mieltä! Kuorinta on oikein sopiva ja aika usein pidän sitä naamionkin tapaan muutaman minuutin kasvoilla. Tosi näppärä tuote :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design