19.1.12

Risteilyasu


Olen huomenna lähdössä tyttöjen kanssa pienelle risteilylle :) Nyt pohdinnassa onkin asu, jonka laittaisin päälleni iltaa varten. Tilasin hetki sitten H&M:lta tuon ensimmäisen kokonaisuuden vihreän hameen, mutta mahtaakohan se sittenkin olla vielä turhan kesäinen? Jälkimmäinen vaihtoehto koostuisi pikkuisissa jouluissakin nähdystä vekkihameesta ja mustasta tuubitopista. Mitäs tuumaatte? :)

10 kommenttia:

  1. Mua mielyttää tuo toinen kuva. Musta hame on niin ihanan että laita se ihmeessä päälle vaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo musta hame on kyllä kiva! Ja se on kerran jo käytössä hyväksi todettu, niin varmaan parempi ottaa varman päälle ;)

      Poista
  2. Mulle saapui tänään kans samanlainen hame H&M:ltä, mutta mustana. :) En vaan oo ihan varma aionko sitä pitää, koska se oli ainakin itseni päällä aika "muhkea", tai kun se on aika jämäkkää kangasta niin jää silleen "ilmaan". Vai miten sulla? Pitää vielä kokeilla eri yläosien kanssa, että istuisko se silti munkin päälle jotenkin kun ei ollut edes kovin kallis. :) Sieltä tuli muuten myös punaiset farkut, joita oon himoinnut jo jonkun aikaa!

    Ihanaa, pääset tyttöjen risteilylle! Itse olin marraskuussa ja ai että oli mukavaa! Yleensä risteilen kesäisin, mutta oli kyllä ihan kiva kokemus loppuvuodestakin. Tuo ensimmäinen asu sopii kyllä niin hyvin laivalle, ainakin sitten kesäristeilylle, mutta miksei se menisi nytkin! Onhan siellä varmasti muillakin väriä. :) Viimeinen asukin on todella nätti ja ainakin ihan nappivalinta, jos ensimmäinen mietityttää.

    Aivan mielettömän ihanaa risteilyä, nauti! <3

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm mun päällä tuo hame ei ainakaan mun makuun ollut liian muhkea :) Olen vaan törmännyt H&M:n hameiden kohdalla siihen dilemmaan, että olen vyötäröstä hankalasti kokojen 34 ja 36 välistä. Otin nyt sitten tuosta hameesta koon 36 ja kiristän sen sopivaksi vyöllä :)
      Mä olen ollut viimeksi laivalla elokuussa, joten ihan kiva mennä pitkästä aikaa! Meillä on vielä niin huippuporukka lähdössä, että tulee varmasti hauska reissu :) Kiitos ihana sanoistasi, mustaan asuun taidan nyt päätyä :)
      Kiitos, koitan ottaa risteilystä ihan kaiken irti!! :)))

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mustan ja ruskean liitto taitaa olla aika pettämätön ;) Mennään siis sillä! :)

      Poista
  4. Oi, olisipa kiva päästä laivalle taas pitkästä aikaa. Ihanaa risteilyä Teille! :)

    Mäkin olen sitä mieltä että tuo alempi olisi kivempi näin talvella, toki tuo värikkäämpikin on kaunis mutta itse pidän tummasta enempi. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu!! Risteilyt on kivoja, on kiva lähteä! :)
      Jospa jätetää tuo värikkäämpi asu odottamaan keväisempiä aikoja, ja mennään nyt tuolla tummalla setillä ;)

      Poista
  5. Omaa silmääni miellyttää alempi kuva tummemman mekon kanssa enemmän :) Olisipa ihana päästä hieman rentoutumaan risteilylle! Oikein hauskaa reissua teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos mielipiteestäsi! :) Kyllä se alkaa miellyttää omaakin silmää huomattavasti enemmän, sen siis pakkaan tänään laukkuun :)
      Ja kiitos!! Rentoutumista, irtiottoa arjesta, hauskanpitoa ja tanssia onkin tarkoitus sisällyttää tähän risteilyyn :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design