12.1.12

Chunky scarf


Huivi H&M - Takki H&M - Farkkuleggingsit GT - Kengät Ellos

Tämä tuhti huivi on hankittu jo viime syksyn puolella, mutta vasta eilen se pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. Tällaiset kelit on omiaan tämän huivin käytölle - kosteus ja kylmyys tuntuu pureutuvan niin luihin ja ytimiin asti, että tekee mieli vuorata itsensä kaikkeen paksuun ja lämpöiseen :) Näissä vetimissä pyörähdin koululla aamupäivällä opettajan juttusilla, ja ah miten täynnä tarmoa ja inspistä olenkaan saatuani hyvää opastusta kevään koitoksia varten! Jos vaan onnistun tavoitteissani, aion ehdottomasti palkita itseni jollakin superkivalla jutulla sitten kesän kynnyksellä ;)

10 kommenttia:

  1. Tuollainen iso huivi on siitä hyvä että sitä voi vetää kasvojen ja korvienkin suojaksi kun oikein pyryttää :P

    VastaaPoista
  2. Tiia: Kyllä! Eilen vedinkin sen pääni yli, kun pyöräilin myöhään illalla kotia kohti ja pipo oli unohtunut matkasta :)
    Ja ps. onpa kiva, kun jaksat näin usein jättää kommentin! Niitä on kiva lukea :)))

    VastaaPoista
  3. Onko huivi tuubihuivi vai ihan "perusmallia"? Täällä ilmoittautuu eräs huivihullu. :) Motivaatiota lisää kivasti jokin palkinto aherruksesta! Tsemppiä. :)

    VastaaPoista
  4. Lina: Tämä huivi on mallia tuubi :) Ihanaa, että meitä huiveihin hurahtaneita on muitakin! :) Tänään kaupunkikierroksellani huomasin taas kummasti kaartavani huivihyllyjen suuntaan... ;)
    Ihan totta, pieni porkkana saa ponnistelemaan velvollisuuksien eteen huomattavasti tarmokkaammin :))) Ja hei, kiva kun jätit kommentin! :)

    VastaaPoista
  5. Minä taas en oo oikeen koskaan osannut ostaa huiveja, mutta noin pehmoiseen huiviin voisin kyllä kääriytyä, ihana!

    VastaaPoista
  6. Soikku: Tämä on kyllä ihana! Nyt tekisi mieli hankkia tämä vielä muissakin väreissä, mutta taitaa olla parempi kallistua pikkuhiljaa sinne kevyempien keväthuivien puolelle ;)

    VastaaPoista
  7. Ihana huivi! Ostin myös viime talvena tuubihuivin, mutta se venyi heti muodottomaksi, enkä ole viitsinyt ostaa uutta vaikka ne ihania ovatkin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Voi ei, onpas sulla sitten käynyt huono tuuri tuubihuivin suhteen :/ Mulla on näitä monia ja kaikki on kyllä pysynyt hyvinä. Nämä tuubiversiot on kyllä ihan parhaita! :)

      Poista
  8. Ihana huivi!
    Itselle on tulossa kaksi tuubihuivia äidin tekeminä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, itsetehdyt - ja erityisesti ne äitien tekemät - on kyllä ihan parhaita asioita! Pitäisköhän yllyttää omakin äitiliini, vaikka juuri sainkin hienot säärystimet... ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design