14.11.11

Wall artTällaisesta kauniista taideteoksesta sain nauttia aamupäivällä,
kun aurinko heijasti ikkunan edessä olevan puun oksat olohuoneen seinälle :)

6 kommenttia:

 1. http://www.ellos.fi/dv/30-Kengat-Saappaat-nilkkurit/jsfn/_/N-fx7Z1z141xe?Nr=309519

  Vähän samantyyliset kuin ne Nellyn kengät, mut vaan kiilakorolla. (:

  VastaaPoista
 2. Niina: Hihii sähän olet hyvin kartalla mun mausta!! :))) Mä nimittäin hyödynsin viikko-pari sitten noihin kenkiin yhden hyvän tarjoukseni ja kengät kotiutui viime viikolla. Nyt pähkäilen pidänkö vai en, koska väri ei ole ihan tuollainen kuin kuvan perusteella olettaisi. Ja sitten mietin mahdanko kovin liukastella noilla popoilla, kun pohja on jotenkin sen oloinen. Vaikeita päätöksiä.. ;)

  VastaaPoista
 3. Aijaa, haha :D Noi vaan osu silmään ku selailin elloksen sivui ja tuli heti sinä mieleen. :D Pistäppä kuvaa niistä tännekki ni me lukijat voidaan kans kertoo mielipiteemme niistä. ;)

  VastaaPoista
 4. Niina: Onpa ihana kuulla, että tulin mieleen ja viitsit vinkata ♥ :) Ja hei, hyvä idea! Voisin vaikka huomenna laittaa kuvaa ja kysyä mitä mieltä ollaan :)))

  VastaaPoista
 5. Heii mäki haluun nähdä miltä noi näyttää luonnonvalossa! Samoja kenkiä kattelin kans itekki tossa aiemmin tänä syksynä (ennen ku löysin ihanan blogisi) ja nyt ku Niina niist vinkkas ni tuli heti mieleen niitten ja nellyn kenkien yhteneväisyydet!! :D Hihi, hauska yhteensattuma. =)

  mut joo siis kannatetaan tota lukijoiden mielipide-kyselyy noista kengistä! =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 6. Tiiu: Hih aika hauskaa tosiaan :D Kengät on kyllä nätit, mutta pari asiaa laittaa mietityttämään... Katotaan mitä mieltä muut on! ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design