14.11.11

Uusi elämä


Heräsin tänään vähän ennen kahdeksaa herätyskellon soittoon ja koviin vatsakipuihin. Taivaan kiitos tänään ei ollut koulua, joten kaivauduin syvemmälle peiton uumeniin ja nukahdin vielä hetkeksi. Uusi yritys paria tuntia myöhemmin ja vatsakin oli vastaanottavaisempi ylösnousemisen suhteen.

Näytti siltä, että tämä hetki oli paras mahdollinen ajankohta uuteen alkuun. Aika ajoin tuntuu vaan tulevan pakottava tarve sellaiselle. Olin jo muutamien päivien ajan tuskastellut raskasta ja turvonnuttta oloa, yleistä saamattomuutta ja energiatason laskemista. Kaikki tiet näyttivät johtavan huonoon ruokavalioon. Nyt se siis laitetaan uusiksi ja aloitetaan siltä harvinaisen kuuluisalta puhtaalta pöydältä. Mutta vaikka ruoan suhteen skarpataankin, niin karppaukseen musta ei kuitenkaan täysin ole :) Kyllä mun sisällä sen verran sinnikäs herkuttelija asuu... ;)

Ruokavalion lisäksi ryhdistäydytään muutenkin. Olen ollut ihan liian lepsu itselleni ja sallinut turhan suuria vapauksia, joten nyt niille laitetaan piste. Ensi töikseni hoidan pari roikkumaan jäänyttä projektia valmiiksi ja keskityn niihin oikeasti olennaisiin asioihin. Pienin, mutta varmoin askelin kohti parempaa oloa :)

Tarmokasta uutta viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Täällä samanlaisia ongelmia! En oo varmaan kahteen viikkoon käynyt kunnolla jumpalla. Ajatuskin siitä, että en oo urheillu on jotain aivan hirveetä. Huono omatunto siis. Huomenna aloitan sen mihin 2 viikkoa sitten jäin eli urheilua ja terveellinen ruokavalio. Toisaalta ajattelin kun viime viikko oli lomaa, että kanssa pidän sen lomana ja niin tein. Kuitenkin se huono omatunto soi päässä :D ihan kauheeta! Tsemppiä sinnekin ;)

  VastaaPoista
 2. iii: Jep. Sinäpä sen kiteytit: huono omatunto. Onneksi aina on hyvä päivä aloittaa alusta, sallia itselleen sen, että mennyt on mennyttä ja tästä ponnistetaan vaan ylöspäin vanhoja murehtimatta ;) Koitetaan yhdessä ryhdistäytyä ja kovasti tsemppiä sinnekin!! :)))

  VastaaPoista
 3. Oot oikea inspiraation lähde ja ihana blogi muutenkin, alan heti seuraamaan:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voi että miten ihanan kommentin jätit ♥ Olen täällä taas yhtä hymyä :))) Kiitos!!! Tosi kivaa, jos jäät seuraamaan :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on ihan sama meininki ollut! Jo pidemmän aikaa mennyt laiskottelun ja liiallisen herkuttelun puolelle, ja se jos mikä saa olon veteläksi. Nyt olen pari viikkoa taas ollut kaidalla tiellä ja olo tuntuu paremmalta ja energisemmältä! :)

  t, Suide the Tehotyttö

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design