24.11.11

Töppöset


Eilen Seppälässä haahuillessani eteeni osui tällaiset ihanat töppöset :) Nyt puntaroinkin, pitäisikö jompi kumpi värivaihtoehdoista kotiuttaa.. Tulisiko näitä oikeasti käytettyä vai veisikö perinteiset villasukat sittenkin voiton? Onko jollakin kokemusta vastaavista tossuista? :)

7 kommenttia:

  1. Eikä! Aivan ylisöpöt <3 Minä ottaisin harmaat, mutta sulle sopii kyllä valkoiset :)Sun pitäis olla oikeasti sisustussuunnittelija ja/tai stailisti :)

    -Minna vierellään Kassu takiaisena puserossa...

    VastaaPoista
  2. Tosi suloiset töppöset :P Itselläni on joululahjatoivelistalla jonkunlaiset kotitöppöset :P

    VastaaPoista
  3. On kokemusta! Mun omat henkkatöppöset (jotka on aika samanlaiset) vilahti yhdessä mun postauksessa joku aika sitten. Huomaan käyttäväni tossuja kokoajan kotona, vaikka rakastan myös villasukkia. Jotenkin noi on vielä paremmat ;)

    VastaaPoista
  4. mul on aika samanlaiset viimevuodelta, harmaat, on tullut käytettyä. mulla pohjat sellaset liukumattomat ni turvallisemmat ku villasukat. mii laik.

    VastaaPoista
  5. Ah, ihanat. Varmaan pakko itsekin harkita ostamista hmm mmm :D Ehkä noita tuliskin käytettyy, jotenkin villasukat jää aina kaapin perukoille ja toinen pari hukkuu :´(

    VastaaPoista
  6. Minna: Höpsistä pussiin, sisustussuunnittelijan tai stailistin hommathan olis ihan unelmaa, mutta ei musta taida niihin olla :) Nämä töppöset on kyllä niin iqut, että taitaa ne olla pakko hankkia :)))

    Tiia: Niin mustakin! :) Saattaa olla, etten malta odottaa jouluun asti, joten mun pitänee hankkia nämä itselle vaikka pikkujoululahjaksi ;)

    Cherry: Oli pakko käydä virkistämässä muistia, ja kurkkaamassa millaiset ne sun töppöset oli :) Supersuloiset, on munkin varmaan pakko saada omani :)))

    maikku: Voi vitsi. Kuulostaa kyllä siltä, että nuo vois itelläkin olla kovassa käytössä. Pakko siis ostaa! :)

    Mirka: Samaa mietin: harkinta on nyt kovasti siirtymässä ostopäätöksen puolelle :) Kyllä nuo sen verran ihanat on!

    VastaaPoista
  7. Lindexillä oli mielestäni vielä söpömmät harmaat töppöset, nappikoristuksilla. Ajattelin itsekin ostaa sellaiset itelle joululahjaa. :) -Kati

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design