23.11.11

Tänään on se päivä!

Kuva Weheartit.
Hei kaverit, tänään on se kauan odotettu päivä, kun pääsen kampaajalle! Ihanaa :) Tai toivottavasti ihanaa ja lopputuloskin olisi sellainen, ettei tarvitsisi todeta taas, että voi itku. Optimistisin mielin ainakin kampaajan penkille istun ja toivon parasta :) Koitan saada lopputulosta näytille mahdollisimman pikaisesti tänne teillekin. Kivaa keskiviikkoa!!

3 kommenttia:

 1. Mulla on kampaajakäynti tiistaina edessä, toivottavasti tulen sieltä iloisena takaisin. :) Ja toivottavasti sinunkin hiuksesi onnistuivat! =)

  Toi kuva on jotenki tosi symppis! :)

  Miten sä (ja muut bloggarit) oikein löydätte noita hyviä kuvia tuolta weheartit.com:sta kun mä en ikinä löydä mitään ihanaa?? :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
 2. Tiiu: Hei mahtavaa, toivottavasti saat upeat uudet hiukset! :) Mun reissuni oli oikein onnistunut, laitan huomenna kuvia, kun saan otettua niitä päivänvalossa :)

  Tuo kuva oli munkin mielestä niin hellyyttävä, että oli pakko laittaa se! ♥ Weheartit.comissa kannattaa ehdottomasti käyttää hakusanoja! Eli esimerkiksi tässä tapauksessa käytin sanaa "hairdresser". Jos hakutuloksia tulee paljon, niin kannattaa vielä valita kuvien yläpuolelta "Most Popular" tai "Best Match". Näin saat heti alkuun ne parhaat otokset :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä! =) Menenpäs tässä joku päivä katselemaan kuvia. :)

  - Tiiu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design