21.11.11

Mikä nyt pelastaisi maanantait?

"I am someone who is looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming,
can't-live-without-each-other love."

Maanantait ei tunnu enää ollenkaan samalta, kun Sinkkuelämää loppui. Ei se vaan ole sama asia katsoa noita jaksoja omalta dvd:ltä. Jotenkin sitä jaksoi suhtautua tähän aina niin tahmeaan päivään ihan eri tavalla, kun tiesi sen loppupuolella odottavan jotakin kivaa :) Toivottavasti tämä ikisuosikki alkaisi taas pian pyöriä jollakin kanavalla!

3 kommenttia:

 1. No niinpä!! Kyllä olen itse kans harmitellut sarjan loppua jo moneen kertaan. Joka maanantai-ilta tuli rentouduttua sohvan pohjalla ja joskus jopa viinilasillisenkin kera.. Toivotaan todellakin, että sarja palaisi joltain kanavalta! :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
 2. SATC täydensi kyllä loistavastai maanantain tvmaratonin. Huippis, Täydelliset naiset ja Sinkkuelämää. Vaikka ne jaksot on nähnyt jo moneen kertaan niin jaksan silti ihailla kauniita asuja :)

  VastaaPoista
 3. Kristiina: Juurikin näin! Tässä sarjassa on vaan sitä jotain mihin ei tunnu koskaan kyllästyvän :)

  Ch4rlotte: Huippis ja Täykkärit oli nimenomaan ihana aloitus ja kaikki huipentui Sinkkuelämään :) Ja sama juttu, en uskalla edes ajatella miten moneen kertaan nuo jaksot on tullut nähtyä, mutta kerta toisensa jälkeen niitä asuja ja ihmisiä jaksaa ihastella :)))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design