15.11.11

Lisää kenkäasiaa


En tiedä millaisia kriteereitä teillä muilla on nuden väristen korkojen suhteen, mutta nyt nettiputiikeissa olisi tarjolla parit mun mielestä ihan varteenotettavat vaihtoehdot :) Ylemmät löytyy H&M:ltä ja alemmat Nellyltä! A:lle kiitos Nelly -vinkistä ;)

Nettikenkäkaupoilla on muuten jokseenkin haastavaa osua kerralla oikeaan kokojen suhteen. Sain tänään postissa kahdet kengät - toiset Brandosilta ja toiset Nellyltä. Vaihtoon lähti molemmat, sillä ensin mainitut oli liian suuret ja jälkimmäiset liian pienet. Ja koko molemmissa 37. Huoh.

Postaus sisältää mainoslinkin.

2 kommenttia:

  1. Koot vaihtelee tosiaan aikalailla. Välillä Hennesin kenkissä sopiva on 36 ja välillä 37. Viimeksi tilasin korkkarit kokoa 37 Nellystä; isot lähti vaihtoon. Saas nähdä onko 36 sitten liian pieni. Pitäis aina tilata vissiin molemmat koot ja palauttaa sit ne ei käypäsät ;)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Totta, tosi paljon riippuu siitä mistä kengät tilaa ja tietysti valmistajastakin. Olet oikeassa, varmaan pääsisi huomattavasti helpommalla, kun tilaisi kerralla useamman koon sovitettavaksi! ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design