11.10.11

Hölmö tapa

Aloitin ensimmäisen blogini aika lailla vuosi sitten. Olin juuri muuttanut pois kotikaupungistani ja tämä tuntui hyvältä tavalta jakaa kuulumisia kauas jääneiden perheen ja ystävien kesken. Kun nyt loppukesästä "vaihtovuoteni" pohjoisessa tuli päätökseensä, oli myös tuo blogi alkuperäisellä ideallaan tullut tiensä päähän. Olin kuitenkin innostunut oman sivun ylläpidosta ja erityisesti orastavasta harrastuksestani, valokuvaamisesta, joten uusi alku ja uusi blogi tuntuivat melko luonnolliselta jatkumolta :)Oma motiivini blogin pitämiseen on kai aika samanlainen kuin muillakin bloggareilla. Tämä on tosi kiva harrastus, jota on kiva jakaa muiden, samoista asioista tykkäävien tyttöjen kanssa :) Pidän kovasti valokuvien ottamisesta, ja tämä blogi antaa siihen jonkinlaisen aiheen ja idean. Suolana koko hommassa on tietysti jokaikinen satunnainenkin sivuilla vierailija ja saan ihan valtavaa iloa niistä pienistäkin kommenteistanne :)

Oman näkemykseni mukaan äärimmäisen harva bloggaaja on omaan napaan tuijottava, omahyväinen tai jonkun muun tämänkaltaisen negatiivisen luonnehdinnan sävyttämä ihminen. Jos on, niin luulisin sen paistavan läpi ja näkyvän ajan kanssa jo blogin suosiossakin. Lukijat on oikeesti aika fiksuja ;)

Elämä on tosissaan välillä aika raskasta, joten miksei sitä helpottamaan voisi jokainen tehdä sellasia juttuja mistä vaan kertakaikkiaan tykkää? Sen kummemmin perustelematta ja ilman, että muiden tarvitsee toisen tapaa arvostella tai mollata? Oli se kuinka hölmö tapa tahansa :)

Kiitos Kalastajan Vaimolle ajatuksia herättäneestä postauksesta :) Naulan kantaan!

7 kommenttia:

 1. Yhdyn niin tekstiisi,kuten Kalastajan Vaimonkin ja monen muun. Olen vuosia lukenyt todella inhottavia kommentteja joita blogin pitäjät saavat, ja en voi käsittää mikä saa ihmisen tekemään näin,toki kateus on yleensä pohjana jossain sisällä kun haluaa toiselle pahaa. Itse rakastan ihmisiä, jotka haluavat jakaa hyvää oloansa ja kohtelee muita kuten itse toivoo tulevansa kohdeltuksi. Meillä on 4-vuotias tyttö, ja kasvatus on todella tärkeää. Toivon että tyttö tulee kantamaan koko ikänsä kultaista sydäntänsä, pahaa maailmassa riittää joten en tykkää että tätä asiaa lietsotaan yhtään enempään maailmaan. Tulipa pitkä kommentti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo paitasi, mistä se on? :)

  VastaaPoista
 3. Elisabete: Kiitos ihanan pitkästä kommentistasi!! Niinpä, ilkeitä kommentteja kirjoittavien motiiveja ei tosiaan voi kuin arvailla, mutta typerää se on joka tapauksessa. Ihan totta, pahaa tässä maailmassa totisesta olisi ilman heidänkin panostaan.. Voin uskoa, että pikkuisen lapsen kasvatus on todella haasteellista ja sitä toivoisi pystyvänsä suojelemaan rakkaintaan ihan kaikelta ikävältä ♥

  Nanna: Paita, mekko, mikälie on hankittu H&M:ltä viime vuoden puolella :) Tämäkin on ollut harmillisen vähällä käytöllä, mutta alan nähtävästi ryhdistäytyä näiden oman vaatekaapin löytöjen suhteen ;)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tämä postauksesi ei kumpua mistään sellaisesta, että joku olisi nähnyt vaivaa siitä, että pidät blogia? Ja jos on niin voi sanoa sille tyypille, ettei oo pakko kattoo. ;)
  Itsekin tuli joskus ahkerastikin päivitettyä blogia, mutta nyt se on jäänyt (yllättäen liittyi koiriin...)
  Mutta ihania asukokonaisuuksia tuossa pikkulauantai postauksessa. Puuterimekko on mun mielestä osuvampi valinta riippuen siitä joudutko kauheesti kylmentää itseäsi tulevana lördagina... Mutta mä nyt tunnen itseni koko ajan niin viluiseksi! :D Eilen just totesin Jukalle, että ollaa me ihmiset hassuja. Katselin illalla lämpömittaria ja se näytti +3! Nauroin, että onpa se kumma juttu, kun sitä ei tällee syksyllä ottas millää vielä tota toppatakkii päälle, kun taas joskus keväämmällä tai ihan koska vaan talven aikaan mittari näyttää +3 ja toppavaatteet on kiltisti päällä (ja sitä melkei tulee sanottua, että onpas nyt lämmin! :D) Jotenkin silti jo odotan runsaslumista kaunista talvipäivää, kun saa lähteä karvaisen lauman kanssa jonnekin pellolle tarpomaan auringon häikiessä lumihangilla. <3
  Mukavaa tulevaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 5. Micaela: Ei onneksi!!! Ainakin toistaiseksi oon ite säästynyt ilkeyksiltä, mutta varmaan niitäkin osuu omalle kohdalle jossain kohtaa :E Teksti kumpusi lähinnä siitä, kun oon muiden blogien kommenttibokseja seurannut ja aina ne ei ole kaunista katseltavaa. Ja tietty samalla tuli mieleen tämä meidän pikkukaupunkimme oma mentaliteetti - turhan usein nähdään vaivaa toisten asioista, oli ne sitten mitä asioita tahansa ;)
  Hmm mietin kanssa, että mahdanko paleltua mekossa, mutta mikäli siihen päädyn niin turbovauhtia baariin ennen jonoja :D
  Ja niin, pitäisi tosiaan osata pukeutua jo nyt sään mukaisesti tosi lämpimästi, mut ei sitä vaan osaa... Ballerinatkin on vielä sitkeesti käytössä ;) Ihanaa viikonloppua teillekin ♥

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi sulla; jatka vaan samaan malliin. Nättejä kuvia ja mukavia juttuja :) T. Tiina :)

  VastaaPoista
 7. Tiina: Ihania sanoja ♥ Kiitos, Tiina :) Ihan älyttömän kiva saada tuollainen kommentti!!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design