12.10.11

Pikkulauantai


Pikkulauantai on sen merkki, että voi taas alkaa suunnittelemaan sitä oikeaa, päälauantaita :) Tällä kertaa tiedossa on illanvietto ihanan lapsuudenystäväni kanssa. Todettiin juuri, että viimeisestä yhteisestä illastamme alkaa olla jo reippaasti toista vuotta! On siis totisesti aika korjata asia :) Asu tuottaa yllättäen taas pientä päänvaivaa ;) En osaa millään päättää kumpi asutaiston finaaliin selviytyneestä kaksikosta veisi voiton: puuterimekko tai mustavalkoinen kokonaisuus. Vai menenköhän ihan mönkään molemmissa? Hjälp :)

5 kommenttia:

 1. Tuo mekko on aivan superihana!! <3 -Minski

  VastaaPoista
 2. Mekko on kyllä ihana,nam! Mutta kun viime vkl sinulla oli mekko,niin joten nyt silmää mielyttää valkoinen/musta :) Ja joku todella kiva laukku/clutchi mausteeksi :)

  VastaaPoista
 3. Musta tuo valko/musta vie tällä kertaa voiton :)

  VastaaPoista
 4. Molemmat asut ovat tosi kivoja, mutta vielä jos tarkenet niin laita ihmeessä tuo mekko. Pian sellaista vaan ajatellesakin tulee vilu!

  VastaaPoista
 5. Minski: Jeee :))) Ja arvaa mitä, ostin tuon mekon naurettavaan 4,90 euron hintaan :D

  Elisabete: Tuo on kyllä tosi hyvä pointti! Varsinkin kun ollaan menossa samaan baariin illan päätteeksi, niin voisi olla ihan paikallaan näyttää vähän erilaiselta kuin viime viikonloppuna ;)

  iii: Ihailtavaa, kun osaa muodostaa noin selkeän mielipiteen! :) Itse olin jo hetki sitten päätöksen tehnyt, mutta nyt en enää olekaan yhtään varma :D

  Silja: Siis ihan totta! Varsinkin yöt on jo sen verran koleita, että alkaa olla viimeiset hetket juhlia näissä vetimissä. Hmm... ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design