10.10.11

Maanantaina kaikki on sallittua



Sitähän luulisi kivan viikonlopun jälkeen olevan täynnä tarmoa ottamaan vastaan uuden viikon uusia haasteita. Vaan ei. Näin ei ainakaan tällä kertaa ole. Toiminta tässä huushollissa on ollut himppasen turhankin verkkaista eikä hoidettavien asioiden listalta ole tullut raksittua kuin murto-osa. No mutta. Nyt on maanantai. Maanantaina luulisi kaiken olevan sallittua :)

10 kommenttia:

  1. Itsellä häviää fiilikset tehdä mitään kokonaan tuon vesisateen takia! Aina vain sataa.. Noh jos vaikka jumppa piristäisi hieman ;)

    VastaaPoista
  2. iii: Onpa lohduttavaa kuulla, että joku muukin on tänään mennyt säästöliekillä ;) Ja tietkö, ite just päivällä mietin samaa, että paistaisi edes aurinko, niin mielikin olisi valoisampi.. Sä olit reipas kun jaksoit jumppaan!! :) Mulla siirtyi sekin huomiseen ;)

    VastaaPoista
  3. Joo, aurinko auttaa huomattavasti! Miten sitä silloin saakin aikaseksi vaikka mitä :) Toivotaan että sullakin on huomenna parempi päivä ;)

    VastaaPoista
  4. Sinulla on aivan ihastuttava blogi, lueskelin sitä pitkät tovit äskettäin ja päätin liittyä lukijaksi! Kuvasi ovat todella kauniita ja sinulla on todella hyvä maku sekä tyylin että sisustuksen suhteen. :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä oli Taru täälläkin NIIN maanantaiolot, että...mutta kurjasta ja ankeasta päivästä huolimatta jaksoin vääntäytyä pumppiin ja voi että, sieltähän se pirteys löyty! :) Oon kyllä kans jääny ihan koukkuun tuohon lajiin, vaikka vääntäytyminen salille on edelleen aika tuskaista ;) Onneksi olotila jälkeenpäin palkitsee, olin jo ihan ehtinyt luopua toivosta maanantain suhteen... Ja onneksi tän blogin lukeminen aina piristää, sulla on niin ihania kuvia aina, niitä on ilo katella!
    Ja nyt sitten töihin laittamaan joulua! Huh! Sieltä se vaan tulee ja pääsee taas hypistelemään kaikkea ihanaa valkoista ja punaista :)
    Ihanaa viikkoa sinne! -Minna

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti tiistai on jo eilistä parempi :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. iii: Tänään on paistanut aurinko!! Ja sen kyllä huomaa - oon ollu yllättävän ahkera ;) Mukavaa tiistaita sulle :)

    Marjaana: Tässähän menee ihan sanattomaksi... KIITOS!! ♥ Aivan ihania sanoja :))) Tosi hienoa, jos tykkäät ja olet erittäin tervetullut mukaan kyytiin ;)

    Minna: Hei vau, ihan huippua, että säkin oot hurahtanut pumppiin!! Se on niin parasta ♥ Meillä ei vaan maanantaisin omalla salilla sitä ole tarjolla, mutta tänään hyökkään tunnille supermotivoituneena ;) Mmm, joulujuttuja..Haluun kyllä tulla tässä pian katsomaan miten kauniiksi ootte myymälän laittaneet :) Ihanaa viikkoa sullekin, ihana ♥

    E: Tiedätkö, ainakin tähän asti ollut ihan huippupäivä! :) Eilinen matalapaine on enää muisto vain ;) Kiitti kivasta kommentistasi ja kivaa viikkoa myös Sinulle!

    VastaaPoista
  8. Taru, sama täällä. Sain aikaseks siivota ;) Samoin sinne!

    VastaaPoista
  9. Ihana toi neulepaita! :)

    http://yesterdayisoverr.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Jannika: Kiitoksia! Se on aika kivaa materiaalia, melko ohut, mutta tosi pehmeä ja kiva päällä :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design