24.10.12

Hellyyttä hiuksille
1. L’Oréal Professionnel Vitamino Color -hoitonaamio 13,75 € (22,90) | 2. Paul Mitchell Super Strong Daily Conditioner -hoitoaine 16,80 (28,00) | 3. L’Oréal Professionnel Absolut Cellular -hoitonaamio 13,75 € (22,90) 

Heräsin vasta tänään Hiusten Hellimisviikkoon kävellessäni Sokoksen läpi, ja aloin tutkailemaan mitäs kaikkea kivaa valikoimista löytyykään. Omalla kohdallani lähinnä hoitoaineosasto kaipaa täydennystä ja nyt pohdinkin yllä olevien vaihtoehtojen välillä. Näillä näkymin olen kyllä kallistumassa Paul Mitchellin puoleen, sillä sitä olen ihan positiivisin kokemuksin ennenkin käyttänyt. Nuo kaksi muuta on jäänyt vallan testaamatta. Osaako joku sanoa onko niistä mihinkään? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. En tiiä noista hoitonaamioista mutta jo lorealin perus hoitoaineet on tosi hyviä! Tai siis vaan tota vitamino coloria oon kokeillu mutta tykkään muutenkin kaikista lorealin hiusjutuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hyvä tietää! Hiustuotteet on aina niin erilaisia, että kiva kuulla mielipide joltakin sellaiselta, joka on tuotteita oikeasti käyttänyt :))

   Poista
 2. Paul Mitchelin shamppoot ja hoitoaineet ovat todella hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Niitä mulla on pariin kertaan ollut, ja hyväksi on todettu täälläkin :))

   Poista
 3. Molemmat Lorealin tuotteet ovat olleet käytössäni useiden purkkien verran; kertonee tyytyväisyydestäni niihin. Vitamino on selkeästi "kevyempi" vaihtoehto värjätyille hiuksille, kun taas cellular on tuhdimpi ja hoitavampi.Olen itse vannoutunut cellularin käyttäjä, varsinkin jos hiukseni ovat tilapäisesti huonommassa kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tuo cellular taitaa siis olla juuri oikea vaihtoehto omille hiuksilleni tällä hetkellä! Vähän ovat kuivat ja etenkin latvat huutaa nyt kosteutta ja hoitoa :) Kiitos tästä kommentista, se oli avuksi :))

   Poista
 4. Mulla on ollut tuo lorealin vaaleanpunainen vitamino color ja se on kyllä tosi hoitava hiusnaamio. Voin suositella lämpimästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä tietää! Päädyin nyt tuohon cellularin hiuksiin jätettävään hoitoaineeseen, mutta seuraavaksi pitänee satsata myös tuohon naamioon, jotta kiuvat latvat saavat erityistä hoitoa :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design