23.10.12

Nail polish love - Kure Bazaar

Joissakin kynsilakoissa on vaan kaikki kohdallaan. Yksi niistä merkeistä on tämä uusi tuttavuus Kure Bazaar. Lakat ovat luonnonmukaisia ja niiden ainesosista jopa 85 prosenttia on peräisin luonnosta! Oma epäuskoisuuteni lakan pitävyyden ja peittyvyyden suhteen karisi välittömästi näitä ihanuuksia testatessani - tuote levittyy täydellisesti, jo ensimmäinen kerros peittää hyvin (kynsissäni on näissä kuvissa vain yksi kerros) ja lakka kuivuu ennätysvauhtia. Kure Bazaarin lakoissa ei myöskään ole sitä maalimaisen pistävää hajua, mikä on ominaista todella monelle lakalle.

Luonnonmukaisuus ja ekologisuus lienee olevan päivän sana asiassa kuin asiassa - ja hyvä niin. Elämän ollessa usein yhtä kulutusjuhlaa, on oikeasti ihan hyvä välillä pysähtyä ja miettiä mitä sitä oikein kuluttaa ja millaisin seurauksin. Kertaheitolla kelkan kääntäminen luomupolulle on oman kokemukseni perusteella melkoinen haaste, ehkä jopa mahdottomuus, mutta pikkuhiljaa, pienillä valinnoilla sitä voi alkaa kulkemaan kohti hitusen parempia vaihtoehtoja :)

Sain kynsilakat ystävällisesti kokeiltavaksi GreenStreet -verkkokaupasta, jonka valikoimista löytyy luonnonmukaisempi vaihtoehto mm. kosmetiikka- ja hygieniatuotteille sekä ruokatarvikkeille. Mikä parasta, GreenStreet tarjoaa nyt lukijoilleni 15 prosentin alennuksen Kure Bazaar -kynsilakoista 15.11. 2012 asti! :) Käytä maksaessasi alennuskuponkikoodia SWEET. Kattavaan kynsilakkojen värivalikoimaan pääset suoraan tästä! :)

6 kommenttia:

 1. Hei kertoisitko mikä sävy tuo punainen on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki! Tuo ihana burgundi sävy (väri ei oikein tule oikeuksiinsa tuossa kuvassa) on nimeltään Chérie :)

   Poista
 2. Oivoi, mitä tämä kynsilakkahirmu näkeekään.. =D Aivan täydelliset sävyt! Kävin vielä tuolla nettikaupassakin värejä kuolaamassa. Damn. Pitää yrittää "säästää", kun lauantaina menee kuitenkin rahaa teidän tyttösten kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii nämä on kyllä munkin mielestä todella onnistuneet sävyt! ;) Voit varmasti uskoa, millainen pikkutyttö karkkikaupassa -fiilis mulla oli valitessani kahta kynsilakkaa Niin paljon upeita värejä ♥

   Heijoo, lauantaina saattaa tosiaan rahaa palaa ;) Can't wait!! ♥

   Poista
 3. I really like the light nude color! I really want to find myself a nail polish like that for fall! :)

  http://bronsonbloopers.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That nude is just perfect ♥ I hope you will find something similar :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design