27.12.11

Joulupäivän tuparit


Perinteeksi muodostuneen tavan mukaan vietettiin joulupäivän iltaa yhdessä kaveriporukkamme kanssa. Tänä vuonna juhlinnan aihetta oli enemmänkin, sillä iltaan saatiin sovitettua myös ystävämme tuparit :) Koti oli mielettömän kaunis ja kodikas - tuli heti itsellekin kauhea hinku uudistaa omaa kotia :) Nämä rennot illanistujaiset kehittyivät loppujen lopuksi melkoisen vauhdikkaaksi menoksi, ja jopa minä uskaltauduin laulamaan SingStaria! ;) Tätä siis tapahtuu äärimmäisen harvoin. Nyt pitäisikin sitten alkaa täyttä vauhtia suunnittelemaan uuden vuoden ohjelmaa, mutta kovin hankalalta näyttää ainakin toistaiseksi. Porukka on vähän hajallaan kukin menossa ties minne pippaloihin, ja oma kohde on vielä hämärän peitossa. Jotain tarttis keksiä!

4 kommenttia:

 1. Mukavasti näyttää sujuneen ilta. =) Kauniit tapetit ystävälläsi ja kauniina olet itsekin ollut juhlimassa! =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 2. Ootpa ollut nättinä! Hauska kuulla että muillakin on vuodenvaihteen kanssa sama ongelma. :D Täälläkin on muutama päivä jo tuskailtu sitä, kun tuntuu, että kaikki kaverit on menossa ihan eri paikoissa hajallaan, mutta silti pitäisi keksiä jotain. Tämä ongelma on yleensä jokavuotinen. :D No, tsemppiä sinne suunnitteluun! :)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin ihanan tunnelmallinen makuuhuone :) Tuollaisen huolisin itsekin!

  VastaaPoista
 4. Tiiu: Kiitos!! Mäkin tykästyin tuohon tapettiin ja itse asiassa koko tuohon huoneeseen :)

  Julia: Voi että, kaunis kiitos! :) Ongelmia tosiaan oli ja jonkinlainen ratkaisu saatiin vuodenvaihteeksi kehiteltyä :) Jospa sitä sitten tänä vuonna ottaisi opikseen ja lähtisi suunnittelemaan juhlaa ihan ajoissa! ;)

  iii: Niin mustaki :) Tosi onnistunut sisustus!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design