28.12.11

Kevään ensimmäinen merkki


Kuvat H&M.
Tämä tuntuu aina yhtä lohduttavalta - kevätvaatteiden ilmestyminen kauppohin ja nettiputiikkeihin :) Ensi kevät alkaa epäilyttävästi näyttämään siltä, että niin vaatekaappiini kuin kotini sisustukseenkin olisi ilmestymässä minulle epätyypillisiä väriläiskiä. Ja nimenomaan pinkin sekä vaaleanpunaisen muodossa. Ensimmäisen kuvan pinkkejä pöksyjä vilahti jo viime kesänä useamman aikaansa seuraavan neitosen jalassa, mutta näin hitaasti lämpeävänä olen vasta muutaman viikon ajan huomannut himoitsevani itselleni noita räikeitä "kummajaisia" :) Lisäksi vaatevarastoa pitäisi uudistaa myös muutamalla ajattomammalla vaatekappaleella - ja sillä turvallisella luottovärityksellä ;)

4 kommenttia:

 1. Kyllä! Eilen ihastelin myös kevään uutuuksia H&M:ltä, ja täytyy sanoa, että kyllä sitä kevättä kohden ollaan menossa ja lujaa! Jos ei muuten niin ainakin mielen sopukoissa. :) Aivan ihanaa selailla kesäisiä kuvia ja haaveilla jo ensi kesästä. Toinen kuumotus vaatteiden lisäksi on ulkomaanmatkat, joita tulee nyt kovaa vauhtia katseltua! Se on jo mahtava tunne, kun saa matkan varattua, alkaa se laskeminen lähtöön vaikka siihen olisikin vielä useita kuukausia. :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
 2. Täällä sama juttu! Pinkki on hivuttautunut vaatekaappiini. Ensiksi urheiluvaatteiden muodossa ja nyt käsilaukkuna.. :)
  Löysin blogisi äskettäin ja ihastuin heti tyyliisi :)
  - Frida

  VastaaPoista
 3. Kristiina: Niinpä, kevät on jo vahvasti mielessä ja siitä on ihana haaveilla :) Ja voi, etelään haluisin minäkin, mutta taitaa jäädä haavetasolle... Kerro sitten ihmeessä, jos olet itse johonkin lähdössä! :)

  Frida: Kivaa! Urheiluvaatteista onkin hyvä aloittaa kun niihin muutenkin sopii vähän voimakkaammat värit :)
  Onpas kiva, että olet tänne löytänyt ja noin mukavan kommentinkin jätit :) Tervetuloa mukaan!! :)))

  VastaaPoista
 4. Voi apua.. yritin muutossa hukuttaa mun henkan kevätkuvaston, mutta aamulla se putkahti jostain. Pelottavaa mitä kaikkea joutuu taas tilaamaan :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design