27.12.11

Jouluaatto


Joulu meni kyllä yhdessä hujauksessa! Ja vaikka miten pinnistin ja yritin, en vaan saanut rutistettua itselleni sitä joulufiilistä. Syytän pääosin tuota jopa keväiseltä tuntuvaa ja näyttävää ilmiötä ulkosalla. Jos ei jouluna ole lunta, ei se ole oikea joulu. Harmillista, mutta totta. No mutta, tulipa kuitenkin herkuteltua, vietettyä aikaa perheen kanssa ja saatua kivoja lahjoja :) Millainen joulu teillä oli? Löysittekö joulutunnelman? :)

6 kommenttia:

 1. Joulutunnelma saapui aattona kun heräsin niin lunta oli ihan hirveästi. Lumi kesti onneksi sen aaton mutta seuraavana yönä ne olivatkin jo sulaneent pois. Vettä satoi ihan kaatamalla tapsana ja tällä hetkellä tuuleekin niin kauheasti. Harmi kun siellä ei ollut lunta! :/

  VastaaPoista
 2. Kyllä itseltä joulumieltä löytyi vaikka lunta ei ollut mailla eikä halmeilla. Ehkä se teki, että kerrankin otin ihan rennosti enkä ressannut asiaa. Jukka tänään totesi, et oli ihan paska joulu (lumien puutteen vuoksi). Vatta meikäläisellä aivan valtava ja toi pirkuleen myrsky ei oikee lenkille houkuttele. Salille en vielä tällä viikolla uskaltaudu, koska antibiootit loppu tänään ja keuhkokuumeen jälkeinen tauti/sydäntulehdusriski ei hotsita...
  Kaunista on teillä ollut! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin näköinen joulu! :) Ja voi että tuota koiraa, siis niiiin suloinen! :D Ei ollut täälläkään lunta, mutta ei se meitä haitannut. Oltiin vain sisätiloissa aatto niin ei sitä lunta edes osannut kaivata. Meillä joulun teki ruoka, kynttilät, herkut ja lahjat. :) Mutta olen kyllä ihan tyytyväinen, että arki tuli jo ja kaupat ym. on auki, ja ihmisiä on liikkeellä! Käytiin nimittäin joulupäivänä kävelyllä kaupungilla eikä siellä ollut ketään! Eilen piipahdettiin yöelämässäkin yllättäen, oli onneksi paljon muitakin liikkeellä. :) Töihin paluu olis huomenna, mutta onneksi kohta on taas viikonloppu ja Uuden vuoden aatto! :))

  - Kristiina

  VastaaPoista
 4. Joulufiilis löytyi perheen seuran, hyvän ruuan ja lahjojen avulla, mutta tietysti hiukan harmitti tuo +6 -astetta ulkona... :/

  Suloinen koira! ;)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 5. iii: Voi että, ihanaa että teillä oli just aattona lunta!! Se varmaan auttoi tunnelman löytymisessä :) Täälläkin on ollut melkoista myrskyä, mutta vesisateelta ollaan onneksi toistaiseksi säästytty. Koskahan se kunnon talvi oikeen tulee..?

  Micaela: Hyvä, että joulufiilis on edes jollakin löytynyt! :) Hih eikös se jouluna noin kuulukin olla - pitää herkutella oikeen luvan kanssa ja kunnolla ;) Otahan nyt ihan varovasti ja lepäilet rauhassa, kyllä sinne salille sitten myöhemminkin ehtii. Parantelet itses kunnolla ja aloitat sitten ihan varovasti! :)
  Ja kiitos, äiti oli kyllä laittanut ihanan joulun ♥

  Kristiina: Mustakin meidän mamma oli kyllä laittanut kotia nätiksi ja jouluiseksi :) Ja hei sanoppas muuta, Igor on yltiöihana!!
  Ihan huippua, että sait itsellesi joulutunnelman lumenpuutteesta huolimatta! Tietkö mäkin tykkäsin palata takaisin arkeen, täyttää jääkaappia ihan tavallisilla ruoilla ja tehdä sopivan lyhykäisen vuoron töissä :) Vaikka mulla ei olekaan vielä uudeksi vuodeksi suuria suunnitelmia, odotan sitä silti tosi innokkaana! Uudessa vuodessa on niin paljon uuden alun tuntua, ja sitä kaipaan, jotta saan hyvän syyn laittaa muutaman asian järjestykseen ja asettaa itselleni uusia tavoitteita ;)

  VastaaPoista
 6. Tiiu: Ihana kuulla :) Mua kyllä vähän harmittaa, että annoin tuon sään vaikuttaa noin paljon :/ Mutta ei se fiilis silti väkisinkään tule..
  Eiks ookin :) Todella suloinen kaveri! ♥ :)))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design