2.12.14

Pentik Pop Up













Hei pitkästä pitkästä aikaa! Ihanaa jos ootte vielä siellä ja ootte jaksanut odottaa ♥ Blogin hiljaisuuteen on vaikuttanut eräs varsin raskas ja painava syy, mutta kerron siitä sitten myöhemmin. Jos siltä tuntuu. Just nyt en halua jakaa taakkaani sen enempää, kun koko totuus ei ole itsellekään vielä selvillä. Helppoa ei kuitenkaan ei ole ollut eikä ole vieläkään. Eteenpäin on kaikesta huolimatta pinnisteltävä ja jaksettava uskoa valoisampaan huomiseen. Blogi on jo muutaman vuoden ollut mulle rakas harrastus, ja koitan nyt josko se (ja siinä samalla tietysti te) auttaisi osaltaan tällä kuoppaisella matkalla.

No mutta. Oli mulla jotain kivaakin kerrottavaa :)

Parisen viikkoa sitten olin viettämässä iltaa muutaman muun bloggaajan kera Porin Puuvillaan pystytetyssä Pentik Pop Up -myymälässä. Meitä hemmoteltiin kuplajuomalla, juustoilla ja Pentikin omilla hyytelöillä sekä makeisilla. Tiesittekö muuten, että Pentikin valikoimista totta tosiaan löytyy kiitettävä määrä suomalaisten yhteistyökumppanien kanssa valmistettuja suussa sulavia herkkuja? Jos et ole vielä testannut, niin suosittelen suurella lämmöllä näiden makuelämysten lisäämistä tämän vuoden joulukattaukseen :) Erityisesti erilaiset hyytelöt ja hillot on ihan törkeen hyviä juustojen ja keksien kera!

Liikkeen myymäläpäällikkö kertoili tarinaa Pentikin sekä Pop Up -myymälöiden takaa meidän naustikellessa pöydän antimista ja kierrellessä liiketilassa. Kaikkea kaunista oli laitettu esille, mutta popup -idean mukaisesti Puuvillassa on tarjolla rajoitettu valikoima. Kävelykadun myymälä palvelee edelleen totuttuun tapaan ja sieltä löytyy koko tuotekattaus :)

Illan aikana bloggaajien kesken arvottiin kaunis Hanki -sarjan kulho. Ja tittididii, kuinka onnekkaasti kävikään, kun arpaonni suosi meikämammaa! Ihan mahtavaa :)

Kaunis kiitos vielä Pentikin väelle ja kanssabloggaajille piristävästä illasta :)

13 kommenttia:

  1. Voimia sinne, mitä ikinä käyttekin läpi <3 Tuli ihan sellanen tunne, että pitäis pyytää sut kahville! Vaikka asutaankin eri kaupungeissa ja tunnetaan vaan somen kautta! Repekka

    VastaaPoista
  2. Ihana asu!

    Voi ei, harmi, että on tuommoista rasitetta elämässä :( Nyt kun olisin siellä, niin rutistaisin ihan kunnolla <3 Voimia ja jaksamista murunen <3

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis asu!

    Voih! Paljon voimia ja jaksamista sinne, mitä ikinä sitten käytkään läpi juuri nyt elämässäsi. ♥

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä kovasti, toivottavasti kaikki järjestyy.

    -MD

    VastaaPoista
  5. Kauniilta näytät :)

    Lähetän täältä paljon voimia. Me täällä ruudun toisella puolella tuetaan niin paljon kun vaan voidaan <3

    VastaaPoista
  6. Ihana Pop Up myymälä, kotikaupunkiini tupsahti samanlainen, ja miten kauniilta näytät jälleen! Toivottavasti jatkat blogin pitämistä, se tuo paljon positiivisuutta elämään myös tänne ruudun toiselle puolelle, joten tiedä että postauksiasi on aina IHANAA lukea <3 Toivon sinulle voimia ja energistä asennetta elämäntilanteeseesi, mitä se ikinä onkaan.

    VastaaPoista
  7. Ensiksikin, iso kiitos aivan ihanasta blogistasi! Tämä on ehdottomasti lemppari blogini! Kuvasi ovat aina niin kauniita ja laadukkaita, ja blogistasi huokuu hyvä mieli :) Paljon voimia ja tsemppejä sinne <3 Varmasti kaikki kääntyy parhain päin <3

    VastaaPoista
  8. Voimahali lähtee täältäkin! ♥

    Pitkästä aikaa itsekin käymässä blogeissa, elokuussa jotenkin tuli hirveä blogiähky - suurin osa seuraamistani blogeista oli lopettanut kesällä tai jättäytynyt pitkälle tauolle, joten siten sitä itsekin menetti innostuksen. :( Mutta nyt oon takaisin ja innolla odottelen mm. sun postauksia :) ♥

    - Tiiu

    ps. Pieni mies on kasvanut hurrrjasti! :)

    VastaaPoista
  9. No voi pylly, tylsää kuulla tällaisia "uutisia". Tsemppiä, ei tää blogihomma ole niin vakavaa, että siitä ressata kannattaisi! ;) Tsemppiä arkeen. :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos ihanasta blogista. :) Voimia sinulle!

    VastaaPoista
  11. Komppaan muita, paljon tsemppiä ja jaksamista vaikeiden asioiden kanssa. Jatkathan postailua vielä, näitä sun juttuja odottaa aina innolla :)
    - Piiku

    VastaaPoista
  12. Kiitos ihanasta blogista!
    Täällä odotellaan aina uutta postausta erittäin innoissaan :)
    Ihanaa Joulun aikaa!

    VastaaPoista
  13. Paljon tsemppiä ja voimia! Itsellänikin on melko raskas (vaikka myös iloa tuova) elämänmuutos edessä, joten pystyn hyvin samaistumaan tilanteeseesi.

    Haleja,

    Olivia

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design